Toru Deneyimlerini Gençlere Anlattı - Son Dakika
Güncel

Toru Deneyimlerini Gençlere Anlattı

Toru Deneyimlerini Gençlere Anlattı

Şanlıurfalı İşadamı İbrahim Toru, tecrübelerini gençlerle paylaştı.

01.02.2016 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da Yenişehir Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen ''Tecrübe Konuşuyor '' adlı seminerde iş adamı İbrahim Toru gençlerle buluştu.

Buluşmada gençlerin ilgisini karşılıksız bırakmayan İbrahim Toru yaşadıklarından kısa kesitler anlatarak, hayat tecrübelerini gençlerle paylaştı.

Gençlere başarının sevgiyle, saygıyla ve sabretmeyle olacağını söyleyen Toru, öğrencilere çok çalışmaları ve çok kitap okumaları gerektiğini aktardı. Söyleşinin ardından Toru, hayatının anlatıldığı "Geldiğim yeri biliyorum" adlı kitabını öğrenciler için imzaladı.

Etkinlik ile ilgili Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Hamit Derman yaptığı açıklamada "Yenişehir Gençlik Merkezimizde Kanalurfa Tv ve Toru Toys Yönetim Kurulu Başkanı işadamı ve gönül insanı İbrahim Toru Bey yaşadığı tecrübeleri ile ilgili seminer verdi. Ardından da kitaplarını gençlik merkezimizin gönüllülerine hediye edip imzaladı. Sayın Toru'nun bugün seminerde anlattığı tecrübelerinin gençlerimize gelecek açısından çok büyük katkı sağlayacağı inancındayım. Özellikle geldiği yeri unutmayan ve her zaman zenginliğini kendi yaşadığı şehrine istihdam sağlamak amacıyla harcayan birisi olması onu daha da farklı kılmaktadır. Bugün vermiş olduğu çok yararlı seminerden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. Ayrıca bundan sonra da bu tür yararlı seminerler yapacağız"' dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Toru Deneyimlerini Gençlere Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement