Toru, Köyceğiz Mahallesindeki Parkta İnceleme Yaptı - Son Dakika
Yerel

Toru, Köyceğiz Mahallesindeki Parkta İnceleme Yaptı

Toru, Köyceğiz Mahallesindeki Parkta İnceleme Yaptı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Köyceğiz Mahallesi’nde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu.

16.04.2014 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Köyceğiz Mahallesi'nde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Köyceğiz Mahallesi'nde yaklaşık 8 bin metrekarelik alanda yapımı devam eden parkın en kısa süre içinde tamamlanarak hizmete açılacağını belirten Başkan Toru, "İlçemizin en önemli güzelliklerinden ve farklılıklarından biri de şüphesiz yeşil dokusu ve Konya'nın akciğeri olmasıdır. Biz de bu minval üzere yeşil alan ve park çalışmalarına önem vereceğiz. Köyceğiz Mahallesi'nde kurulmakta olan Necmettin Erbakan Üniversitemizin Kampüsünün girişine çok güzel bir park kazandırıyoruz. İçinde süs havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, kameriyeler ve çay bahçesinin yer alacağı bu park hem bu mahallemizdeki vatandaşlarımıza hem de üniversite öğrencilerine hizmet verecek. Çalışmaları kısa bir süre içinde tamamlayarak hizmete sunacağız. Hayırlı olsun" dedi.

Başkan Toru'nun denetimlerinde meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve ilgili daire müdürleri de hazır bulundu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toru, Köyceğiz Mahallesindeki Parkta İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement