Torul'da Kupa Töreni - Son Dakika
Yerel

Torul'da Kupa Töreni

Torul\'da Kupa Töreni

Gümüşhane amatör kümede şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Torulspor için kupa töreni düzenlendi.

08.06.2014 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Amatör Küme'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Torulspor için kupa töreni düzenlendi.

Torul Stadyumu'nda düzenlenen törene, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torulspor Kulübü Başkanı Osman Karabulut, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, kulüp yöneticileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Üstün, burada yaptığı konuşmada, en güzel şeyin başarının kutlanması olduğunu belirterek, "Kolay değil, bir sezon çalışacaksınız, sıkıntılar çekeceksiniz ve sonunda başarıyı yakalayacaksınız. Çekilen tüm sıkıntıları biliyoruz. Torul'da altyapı var, yakalanan bu başarıyı daha ileri götüreceğine inanıyorum. Gelecek yıl başka bir şampiyonluk kupasını kutlayacağımıza inanıyorum. Bizlere düşen elimizden geleni yapmaktır. Bölgesel Amatör Lig'e çıkan takımımıza daha fazla destek vereceğiz" dedi.

Çimen ise Torulspor'un üçüncü lige çıkacağına inandığını ifade ederek, "Bize düşen ne gibi destek varsa vermeye hazırız. İlk reklam bana ait. Futbolcu kardeşlerimi ve teknik heyeti bize bu mutluluğu yaşattığı için tebrik ediyorum" diye konuştu.

Karabulut da Bölgesel Amatör Lig'de çok iyi bir sezon geçireceklerini umut ettiğini, Bölgesel Amatör Lig'de taraftarları mahçup etmeyeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Torulspor'un başarısına katkı koyanlara teşekkür edilerek plaket verildi, sporculara da şampiyonluk kupası takdim edildi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Torul'da Kupa Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement