Torul'da Tekvando Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Torul'da Tekvando Gösterisi

Torul\'da Tekvando Gösterisi

Kirazlık Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, tekvando gösterisi sundu.

10.06.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torul ilçesindeki Kirazlık Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, tekvando gösterisi gerçekleştirdi.

Okulun spor salonunda düzenlenen gösteriyi Kaymakam Recai Karal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güçlü Yılmaz, davetliler ve öğrenciler izledi.

Okul Müdürü Sinan Tomakin, burada yaptığı konuşmada, 30 öğrencinin katılımıyla üç ay önce tekvando takımı kurmak ve gösteri gerçekleştirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Tomakin, köy muhtarlığının tekvando takımı kurma çalışmaları kapsamında yaklaşık 8 bin lira kaynak aktardığını belirterek, "Ülke genelinde tekvando takımı kuran beşinci okul olduğumuz için gururluyuz. Tekvando milli takım teknik direktörü, 24 Haziran'da okulumuzu dostluk maçına onur konuğu olarak davet etti. Türkiye, hatta dünya şampiyonu çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Okulun beden eğitimi öğretmeni, aynı zamanda tekvandoda Türkiye şampiyonluğu bulunan Cengiz Ölmez, "Öğrencilerimiz yetenekli ve başarılılar. Olimpiyat ya da dünya şampiyonu çıkacak bu çocuklarımızın arasından" diye konuştu.

Kaymakam Karal, gösterinin ardından öğrencileri ve eğitmenlerini tebrik ederek, çocukların tekvando eğitimi alması noktasında destek veren ve cesaretlendiren ailelere ve öğretmenlere teşekkür etti. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Torul'da Tekvando Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement