Torun ve Dede Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Torun ve Dede Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren torun ile dedesi Yerköy de kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

23.11.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin ardından cenazeleri yakınları tarafından alınan Ali (71) ve torunu Rıdvan Bozdağ (14) için Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki Molla Hüsrev Camisi'nde tören düzenlendi.

Törene Vali Yardımcısı Gökhan İkitemur, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İbrahim Yücel, Yurt-Ay Derneği Başkanı Hakan Çeliksoy, dede ve torununun yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Kılınan namazın ardından dedeyle torununun naaşları, yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler tarafından cenaze nakil aracına taşınarak, Kırşehir'deki Köseli belde mezarlığında toprağa verildi.

Yozgat Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan Rıdvan Bozdağ, hafta sonu tatili için Köseli beldesinde yaşayan dedesi Ali Bozdağ'ın evine gelmiş, dede ve torunundan iki gün haber alamayan komşularının ihbarı üzerine jandarma ekibi kapıyı açarak içeri girmişti. Dedeyle torununun sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldükleri belirlenmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torun ve Dede Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gizemli kız: Allah rahmet eylesin mekanıniz cennet olsun allahım günahlarınızı affetsin ali amca ve torunu rıdvan :( 0 0 Yanıtla

Advertisement