Torunu Kucağında İkinci Bahara 'Evet' Dedi - Son Dakika
Güncel

Torunu Kucağında İkinci Bahara 'Evet' Dedi

Torunu Kucağında İkinci Bahara \'Evet\' Dedi

Ordu’nun Fatsa ilçesi Sefaköy Mahallesi’nde Resul Ebrem, ilk eşinden ayrıldıktan sonra ikinci evliliğini Rusya’da tanıştığı Galina Tkacheva ile kucağında torunu Ceynin ile birlikte gerçekleştirdi.

26.03.2015 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesi Sefaköy Mahallesi'nde Resul Ebrem, ilk eşinden ayrıldıktan sonra ikinci evliliğini Rusya'da tanıştığı Galina Tkacheva ile kucağında torunu Ceynin ile birlikte gerçekleştirdi.

Resul Ebrem ile Galina Tkacheva'nın nikahı Fatsa Belediyesi'nde yapıldı. Resul-Galian çiftinin nikah memurluğunu Fatsa Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yusuf Başta yaparken, nikah şahitliklerini ise Vesile Yaldız ile Sebile Açıkgöz gerçekleştirdi.

Nikah sonrası bir açıklama yapan damat Resul Ebrem, 1999 yılında Rusya'ya çalışmaya gittiğini belirterek, "Orada Galina hanımla tanıştım ve evlenmeye karar verdim. Ailemin de rızası ile Galina hanımla ikinci evliliğimi yapıyorum. Şimdi Türkiye'ye döndük ve burada yaşıyoruz. Bu nikahı ilk eşimden kızım olan Vesile'nin kızı Ceynin torunumun yanında yapmaktan da ayrı bir heyecan duydum" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Torunu Kucağında İkinci Bahara 'Evet' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement