Tosfed'den 256 Sporcuya Ödül - Son Dakika
Güncel

Tosfed'den 256 Sporcuya Ödül

Tosfed\'den 256 Sporcuya Ödül

Tosfed'den 256 sporcuya ödül Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) 2014 Türkiye Şampiyonaları Ödül Töreni Gala Gecesi yapıldı Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) 2014 Türkiye Şampiyonaları Ödül Töreni Gala Gecesi'nde, 11 farklı branşta 256 sporcu ödül aldı.

19.02.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tosfed'den 256 sporcuya ödül

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) 2014 Türkiye Şampiyonaları Ödül Töreni Gala Gecesi yapıldı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) 2014 Türkiye Şampiyonaları Ödül Töreni Gala Gecesi'nde, 11 farklı branşta 256 sporcu ödül aldı.

Maslak TİM Show Center'da düzenlenen ve sert kış koşullarına rağmen kalabalık bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleştirilen gece, TOSFED Başkanı Metin Çeker'in açılış konuşmasıyla başladı.

Gecede, Türkiye Ralli, Historic Rally, Pist, Offroad, Karting, Tırmanma ve Klasik Otomobil Şampiyonaları ile TOSFED Ralli, otokros, pist ve trial kupaları genel klasman ve sınıflarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Türkiye'yi uluslararası serilerde temsil eden milli sporcular da törende onurlandırılırken, Keman sanatçısı Melisa Uzunaslan'ın da sahne aldığı gecede, 256 kupa sahibini buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tosfed'den 256 Sporcuya Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement