Toshıba Portege R30-A-134 Notebook - Son Dakika
Teknoloji

Toshıba Portege R30-A-134 Notebook

Toshıba Portege R30-A-134 Notebook

Toshıba Portege R30-A-134 Notebook Özellikleri.

25.03.2015 06:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Toshıba Portege R30-A-134 Notebook Genel Özellikleri

YÜKSEK PERFORMANS ARTIK ULTRA MOBİL

Ultra ince, hafif ve seçkin tasarıma sahip yüksek performanslı Portégé R30-A profesyoneller için özel olarak geliştirilmiş ve işlerin üstesinden gelmesi için tasarlanmıştır. Ultrabook™ için uzun bir pil ömrü, tam boy bağlantı noktaları ve Intel® Core™ işlemci ile gün boyu güçlü bir şekilde çalışmanıza yardımcı olur. Ayrıca Portégé R30-A, ultra dayanıklı kasası ile birlikte yüksek düzey güvenlik ve yönetilebilirlik teknolojileriyle geldiğinden verileriniz korunur..

İŞLETME İÇİN HER YERDE ULTRA HAFİF

Portégé R
30-A hareket halinde kullanım için tasarlanmıştır. Ultra hafif 1,2 kg'lık bir başlangıç ağırlığı ve yüksek düzey dayanıklılığıyla iş seyahatlerinde size en iyi şekilde eşlik eder. Ömrü uzatılmış pil olmadan bile tek bir şarjda 12 saate kadar uzun bir süre boyunca çalışabilirsiniz. Dışarıdaysanız ve doğrudan güneş ışığının altındaysanız LED arka ışıklandırması sayesinde 33,8 cm’lik (13,3") yansımayı önleyen HD ekranda parlama görmezsiniz. Ayrıca, loş ortamlarda bile aydınlatmalı klavyeyi kullanarak ofis içinde veya ofis dışında e-posta yazmak veya belge oluşturmak gerçekten kolay..

ÖDÜN VERİLMEYEN GÜÇ VE PERFORMANS

Portégé R
30-A i7'ye varan Intel® Core™ işlemcisiyle hareket halinde veya ofiste çoklu görevleri gerçekleştirmeniz için gerekli tüm güce sahiptir. Ayrıca yüksek performanslı dahili bir SSD ile daha yüksek hız ve önyükleme yaptığınız saniyeden kapattığınız dakikaya kadar daha kısa yanıt süresi sunar. Hiçbir özellikten ödün verilmemiştir, bu nedenle tüm işletme uygulamalarınızı kolaylıkla çalıştırabilirsiniz..

HAREKET HALİNDE DAHA İYİ BİR BAĞLANTI

Portégé R
30-A, mobil esneklikle donatılmıştır ve tüm bağlantı noktaları tam boy olduğundan özel adaptörlere ihtiyaç duymazsınız. En yeni üç USB 3.0 bağlantı noktasını kullanarak verileri diğer cihazlara daha hızlı bir şekilde aktarabilirsiniz. HDMI ile sunumlarınızı yüksek çözünürlüklü parlaklıkta paylaşabilirsiniz. Gigabit LAN yerel ağınıza hızlı erişim sağlarken LTE desteği size kablosuz çalışma özgürlüğünü sunar. Böylece her yerde daha verimli olabilirsiniz. Toshiba'nın en yeni işletme ürünündeki diğer modellere uygun isteğe bağlı yerleştirme istasyonu çözümüyle çevre birimlerinize bağlanmak hızlı ve aynı zamanda kolaydır..

ONA GÜVENEBİLİRSİNİZ

Ultra dayanıklı Portégé R30-A, profesyonel yaşamın zorluklarının üstesinden gelebilecek ve Toshiba'nın kalite standartlarını karşılayabilecek şekilde tasarlanmıştır. 3 yıllık kullanım simülasyonunun söz konusu olduğu zorlu HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test) değerlendirmesinden geçmiştir. Bağımsız Alman test enstitüsü TÜV Rheinland® bu Portégé ürününde 76 cm'ye kadar yükseklikten düşme testi uygulamış, klavyede 30 ml'ye kadar sıvı sızdırmazlık testi gerçekleştirmiştir. Bu nedenle içeceğinizi yanlışlıkla döktüğünüzde bile kapatıp verilerinizi korumak için vaktiniz olur*. Hafif ancak güçlü magnezyum kasasıyla Portégé R
30-A, ultra mobil bir iş hayatı için yeteri kadar dayanıklıdır; bu nedenle yatırımınızın karşılığını fazlasıyla alacağınızdan emin olabilirsiniz.

GÜVENLİ VE YÖNETİMİ KOLAYDIR

R30-A iş için güvenlik ve yönetim özellikleri yüklü şekilde satılmaktadır. Yerel depolama alanınızdaki kritik önem taşıyan verileri korumak için kendinden şifrelemeli sürücüler ve Trusted Platform Module (TPM) mevcuttur. R30-A'nızın güncellemeye ihtiyacı bile olsa, BT departmanı Intel Active Management Technology (AMT) kullanarak, bunu herhangi bir zamanda yapabilir. Standart parmak izi okuyucu bilgisayarınızda oturum açmayı kolaylaştırır ve güvenli bir hale getirir..

ÇOK YÖNLÜ İŞLETME GELİŞTİRMELERİ

Toshiba, işletme gereksinimlerinizin daha fazlasının karşılanmasına yardımcı olmak için modellerini sürekli olarak geliştirmektedir. Bu nedenle R30'u daha dayanıklı ve kullanıcı dostu bir hale getirmek için metal destekler, sessiz soğutma özelliği ve daha iyi hoparlörler ekledik. HD ekranın ve gelişmiş arka ışıklandırmalı klavyenin yanı sıra daha büyük Accupoint ve dokunmatik yüzeyle R30-A'da görüntüleme ve gezinme daha kolaydır..

CİHAZLARDA SİNERJİ

Portégé R30-A, seçtiğiniz modellerden bağımsız olarak, şirketinizde tutarlılık sağlamak için Toshiba'nın en yeni işletme ürünleriyle birçok özellik paylaşır. Böylece ortak yerleştirme istasyonuyla çok sayıda bağlantı noktasını kullanarak tüm çevre birimlerinize kolayca erişebilirsiniz. Ayrıca R30-A; ek rahatlık ve esneklik için HDMI, RGB, Gigabit LAN ve üç USB 3.0 bağlantı noktası şeklinde dongle'sız bağlantı özellikleriyle gelir. Tek seferde kolay özelleştirme için tüm Toshiba dizüstü bilgisayarlarda aynı yazılım görünümü bulunur. Ayrıca parmak izi okuyucu, CSV olmayan ekran, web kamerası, magnezyum kasa, Accupoint ve yerleştirme bağlantı birimi de standart olarak sunulur..

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Toshıba Portege R30-A-134 Notebook - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement