Toshiba'ya 5 Ödül! - Son Dakika
Teknoloji

Toshiba'ya 5 Ödül!

Toshiba\'ya 5 Ödül!

Toshiba, Blu-ray Disc oynatıcı, televizyon ve notebook ürün tasarımlarıyla beş Red Dot ödülü kazandı.

04.04.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, "Red Dot Ödülleri: 2014 Ürün Tasarımı" uluslararası tasarım yarışmasında aşağıdaki her bir ana ürün kategorisindeki ürünlerin yüksek kalitedeki tasarımlarından dolayı beş ödül kazandıklarını duyurdu.

Portégé Z30, Tecra Z40 ve Tecra Z50 serisi notebook'lar

BDX6400 Smart Blu-ray Disc oynatıcı

L74 serisi Smart TV

Dünyanın kendi alanındaki en geniş yarışmalarından biri olan "Ürün Tasarımı" kategorisinde bu yıl, dünyanın 53 milletinden 1816 farklı üretici, tasarımcı ve mimar yarıştı. Özel olarak seçilen 40 jüri üyesi, toplam 4.815 ürünü inovasyon, kullanışlılık, kalite ve eko-verimlilik kriterlerini göz önüne alarak test etti  ve değerlendirdi.

Portégé Z30, Tecra Z40 ve Z50 notebook'lar

Toshiba'nın Z-serisi her biri Red Dot ödülü kazanan Portégé Z30, Tecra Z40 ve Tecra Z50 modellerinden oluşuyor. Hareket halindeyken kullanım için optimize edilmiş, aynı seçkin tasarım çizgilerine sahip, tüm gün pil ömrü ve gelişmiş güvenlik özellikleri sunan bu iş amaçlı kullanıma yönelik modeller, eğitim şirketlerinden kurumsal şirketlere kadar geniş bir sektör yelpazesi için ideal çözümler sunuyorlar. Hafif ve ince profilleriyle  Portégé Z30, Tecra Z40 ve Z50 modelleri, gri çelik metalik magnezyum kasaları ile günlük iş yaşamının zorluklarıyla başa çıkabilecek kadar dayanıklı olmanın yanı sıra akıllık ve modern bir tasarıma sahipler. İnce tasarımlarına rağmen tüm modellerde tam boyutlu girişler gibi kullanışlı özellikler mevcut.

BDX6400 Blu-ray Disc oynatıcı

Toshiba'nın Red Dot ödüllü BDX6400 Smart Blu-ray Disc oynatıcısı iyi görüntü kalitesi sunan Ultra HD upscaling (yükseltme) ve filmlerde gerçeğe yakın detaylar sunan 3D oynatma özelliklerine sahip. Siyah gövdesini gümüş kumlu üst yüzey ile birleştiren BDX6400'ün kompakt tasarımı Toshiba televizyonların mevcut tarzıyla tam bir uyum içinde. Dikey ayağın eklenmesiyle BDX6400KE, hem dikey hem de geleneksel olarak yatay kullanım seçeneği sunarak mekanın sınırlı olduğu yerlerde kullanımda esneklik sağlıyor.

L74 serisi Smart TV

İnce L74 serisi mükemmel tasarımıyla Kırmızı Nokta kazanan diğer bir Toshiba ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Yenilikçi CEVO motoru ile gelişmiş ses ve görüntü kalitesini gelişmiş bulut tabanlı Smart TV hizmetleri ile birleştiren bu 3D televizyon, net tanımlanmış detaylarıyla tüm duyulara hitap etmek üzere tasarlandı.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Toshiba'ya 5 Ödül! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement