Tosya Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Mezuniyet Çoşkusu - Son Dakika
Yerel

Tosya Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Mezuniyet Çoşkusu

Tosya Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Mezuniyet Çoşkusu

Kastamonu’nun Tosya ilçesi Tosya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde mezuniyet töreni düzenlendi.

12.06.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Tosya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

İlçe müftülük salonunda yapılan mezuniyet töreni saat 14: 00 te başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törene Kaymakam Yusuf Cıbır, Belediye Başkan Vekili Orhan Cığa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan okul müdürü İbrahim Yarıcı katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Mezun olan öğrenciler için bugün ayrılık vakti olduğunu belirten Yarıcı okulda aldıkları eğitimi meslek yaşamlarında uygulayacaklarını söyledi. Yarıcı konuşmasında; "Sizler bizim dört sene boyunca üzerinde emek verdiğimiz eserlerimizsiniz. Sizlerin başarı ve mutluluğu bizim de başarımız ve mutluluğumuz olacaktır. Bu ailenin sizlere yüklemiş olduğu sorumluluğun farkında olarak bundan sonraki hayatınızda bizi en güzel şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyor ve sizlere güveniyorum. Her nerede olursanız olun almış olduğunuz eğitim doğrultusunda davranmaktan vazgeçmeyin. Bu yolda biz öğretmenlerinizin öğütleri sizlere rehber olsun" dedi. Okul öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro oyunun sahnelenmesinin ardından öğrenciler tarafından şarkılar söylendi.

Tosya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik ve ATT bölümlerinden toplam 70 öğrenci mezun oldu. Mezun olan öğrencilere diplomalarını Kaymakam Yusuf Cıbır, Belediye Başkan Vekili Orhan Cığa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, okul müdürleri ve veliler verdi.

Mezun olan hep birlikte öğretmenlerin eşliğinde meslek andı okumasının ardından diploma töreni birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tosya Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Mezuniyet Çoşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement