Tosya Belediyespor Tarihinin En Önemli Maçına Hazırlanıyor. - Son Dakika
Yerel

Tosya Belediyespor Tarihinin En Önemli Maçına Hazırlanıyor.

Tosya Belediyespor Tarihinin En Önemli Maçına Hazırlanıyor.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde sportif anlamda önemli bir maç hazırlığı ve heyecanı yaşanılıyor.

09.09.2013 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde sportif anlamda önemli bir maç hazırlığı ve heyecanı yaşanılıyor. Türkiye Ziraat kupasında karşılaşacağı Ayancık Belediye Spor maçına hazırlıklarına başlayan Tosya Belediye spor Antrenörü Nezir Öztürk önemli açıklamalarda bulundu.

Tosya Belediye spor Antrenörü Nezir Öztürk 11 Eylül 2013 Çarşamba günü saat 15.00 da Tosya İzzet Aksalur stadyumunda karşılaşacakları Ayancık Belediye Spor maçı öncesi Tosya İHA muhabirine futbol takımı, kulüp yönetimi ve taraftarlarla ilgili şok açıklamalar yaptı.

AYANCIKBELEDİYESPOR MAÇINI KAYBEDERSEK TOSYA'DA DEPREM OLUR

Futbolcu arkadaşlarla bir araya gelerek kısa bir durum değerlendirmesi yaptık. Türkiye Ziraat kupasında 8.grupda rakibimiz olan Ayancık Belediye spor maçı öncesi Tosya futbol tarihinin en önemli maçına çıkacağımızı ve bu maçı alacak güçte olduğumuza inandık. Takım olarak Ayancık Belediye spordan daha güçlüyüz. Eğer bu maçta yenilir isek Tosya'da futbol alanında bir deprem olur birileri bunun altında kalır." dedi.

"MADDİ VE MANEVİ OLARAK FUTBOLCULARDA İLÇEDE ÇOK ŞEY KAZANACAK"

Çarşamba günü Ayancık Belediye spor maçını kazanır isek bir sonraki rakibimiz bizi çok iyi tanıyan ve takım olarak ta bizim iyi bildiğimiz Zonguldak Kömür spor veya Bartın Spor rakibimiz olacak. Takım olarak iyi hazırlanır isek her iki takımı eleyecek inanç ve güçteyiz.

İşin ilginç tarafı Tosya Belediye spor Türkiye Ziraat kupasından yer aldığı 8.grupda hiçbir profesyonel takımla karşılaşmadan kazanacağı iki maçla PTT 1.ligden veya Süper ligden bir takımla karşılaşacak. Bu işin ekonomik açıdan Tosya Beldespor'a getirisi 200 ile 250 bin TL olacak. Bırakın bu yılı önümüzdeki sezonu maddi olarak kurtarmış oluruz" dedi.

"ESKİŞEHİRSPOR, GAZİANTEPSPOR VEYA KAYSERİSPOR RAKİPİMİZ OLABİLİR"

Çalışır isek ve inanırsak önümüzdeki iki maçı alarak Tosya'ya PTT liginden veya süper ligden takımlarla karşılaşırız. Bu ne demek Tosya İzzet Aksalur stadyumunda Tosyalı futbol severlere bu takımları izlettirme imkanı buluruz. Tosya futbol olarak ta ekonomik açıdan da çok şeyler kazanır. Ayrıca Bal ligine büyük bir moralle gireriz. 'dedi

İSKİLİPSPOR, ÇORUMSPOR ŞU AN SIKINTILI KASTAMONU SPOR OLURDA AYAĞA KALKARSA

Bölgesel Amatör ligde rakiplerimizi devamlı takip ediyoruz. Şu an İskilip spor, Çorum spor ve Safranbolu spor sıkıntılı bir durumda. Ama bizim derdimiz Kastamonu spor olurda şu anki durumdan kurtulup toparlanırsa ayağa kalkar ise hedefimiz bu takımların üstünde olmak. Eğer biz Bölgesel Amatör ligde ilk maçımızı kazanırsak devamını getirir ve havaya gireriz. Futbolcularımız ve taraftarlarımız o coşkuyu yakar ise akıl, mantık, zeka, profesyonellik ikinci planda kalır. Hani derler ya Türk insanının ayranı kabarır coşarsa önünde kimse duramaz diye bizde şu an bu durumdayız' 'dedi.

"EN BÜYÜK SORUNUMUZ TARAFTAR"

İyi bir taraftar gurubumuzun olması için yönetimsel olarak çalışma yapılması gerekir. Bunun için yönetimin taraftarı maça çekecek faaliyetlerde bulunmalıdır. Ne bileyi bu hafta maça gelecek taraftara tişört, kaşkol vermeli ki o taraftar takımı desteklemeye gelmeli. Bakkal Cemal. Berber Erol gibi taraftarı stadyuma maçları seyretmeye getirmeliyiz. Meslek Yüksek Okul öğrencilerini organize ederek maçlarda takımı desteklemelerini sağlamalıyız.

Siyasi irade ve siyasi idare maçlarda taraftarına sahip çıkmalı en ufak bir olayda taraftarı emniyet güçlerine teslim etmemeli. Bunu derken taraftarda ölçüyü kaçırmayacak taşkınlık yapmayacak bir şekilde tezahürat yaparak Tosya Belediye sporu desteklemeli. Şu an Tosya Belediye spor yönetimi takımına ve taraftarına sahip çıkmıyor. Kuzu kuzu bekleyerek taraftarın maç gelmesini beklersek hayal kırıklığı yaşarız. Öncelikle Siyasi İradeye ve İdareye sonra yönetim Çarşamba günü oynayacağımız maç öncesi taraftarı maça getirecek faaliyetlere başlamalıdır' 'dedi.

"TOPLANTI YAPIYORUZ ORTADA YÖNETİCİ YOK"

Yönetim kurulu toplantısı yapıyoruz yöneticiler toplantıya gelmiyor. Ben gecen sene sezon bitince futbol sezonu bittin şimdi yönetimin sezonu başlıyor demiş idim. Şu an gelinen noktaya baktığımızda yönetim sınıfta kaldı. Toplantıya katılmayan yönetici neden seçiliyor ki? Yönetici maça gelip protokolde maç seyretmekle olunmaz. Eğer o şekilde olacak ise Bakkal Cemal en iyi yönetici olması gerekir. Bizim yöneticiler ağustos böceği gibi cırcır eder bir şey yapmaz. Çarşamba günü Tosya futbol tarihinin en önemli maçlarından birini oynayacağız yönetimin yetersizliği yüzünden 3 futbolcunun lisansını çıkartamadık. Bu takımın çileği sayılacak bir oyuncuyu sırf yönetimin çaresizliği yüzünden lisansını çıkaramadık ve oyuncu takımdan ayrıldı. Taraftara sen şöylesin demeden önce yönetimin kendine bir bakması gerekir. İnanır mısınız yeni tesis binasına gelmeyen görmeyen yöneticiler var. Şu an yönetimde olmasını çok istediğim Yılmaz Kaymak o kadar istememize rağmen yönetime giremedi. Yönetimde ismi olup da hiçbir şey yapmayan yöneticiler yüzünden takım zarar görüyor. Yönetimin takımı sevip sayması gerekir fakat şu an ikisi de yok.

"KORKARIM YAKINDA KASTAMONUSPOR'UN DURUMUNA DÜŞEÇEĞİZ"

Her şey zorlama ile gidiyor. Futbolcu ile anlaşıyoruz yönetimden kimse yanımızda yok. Hep iyi niyet üzerine kurulu anlaşma yapıyoruz. Şu an Tosya Belediye spor 'un mazisi temiz olduğu için oyuncular bize inanıyor ve güveniyor. Yönetim oyunculara sahip çıkmaz ise yarın Kastamonu spor 'un başına gelenler bizim kulübün başında gelebilir. Şu an Tosya Belediye spor Ziraat Kupasında oynuyor. Bal Liginde oynuyor Tosya'nın hayal ettiği yerde oynuyor ama ne yazık ki yönetim hayal edilen o noktaya gelemedi. Gelinen bu noktanın değerini ve kıymetini anlayamadı."dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tosya Belediyespor Tarihinin En Önemli Maçına Hazırlanıyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement