Tosya Belediyespor'un Kupadaki Rakibi Kahramanmaraşspor - Son Dakika
Yerel

Tosya Belediyespor'un Kupadaki Rakibi Kahramanmaraşspor

Kastamonu'yu Ziraat Türkiye Kupası’nda temsil eden Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Tosya Belediyespor, 2. turda Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak.

17.09.2013 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'yu Ziraat Türkiye Kupası'nda temsil eden Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Tosya Belediyespor, 2. turda Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak.

İlk defa katıldığı Ziraat Türkiye Kupası  1. tur karşılaşmasında, Ayancık Belediyespor'u 3-2 yenerek tur atlayan Tosya Belediyespor, Ataköy Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde çekilen 2. tur müsabakaları kurası sonucu, PTT 1. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor ile eşleşti.

Tosya Belediyespor Başkanı Kazım Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının hem BAL liginde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı bir şekilde mücadele ettiğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. turda eşleştikleri Kahramanmaraşspor'un çok güçlü bir takım olduğunu ifade eden Şahin, "Futbolcularımızın Kahramanmaraşspor takımını yenerek Tosya Belediyesporu bir üst tura taşıyacaklarına gönülden inanıyorum" dedi.

Şahin, ilçede ilk defa yaşanan Ziraat Türkiye Kupası heyecanının ve başarısının ileriki yıllarda da  devam etmesi için tüm Tosyalıları  Tosya Belediyespor'a destek vermeye davet etti. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tosya Belediyespor'un Kupadaki Rakibi Kahramanmaraşspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement