Tosya'da Alt ve Üst Geçit Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Tosya'da Alt ve Üst Geçit Çalışmaları

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Samsun kavşağı mevkisinde yapımına başlanan alt ve üst geçit çalışmalarını inceledi.

01.10.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Samsun kavşağı mevkisinde yapımına başlanan alt ve üst geçit çalışmalarını inceledi.

Şahin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin batısı ile doğusunu birbirine bağlayan ve bir çok yabancı ülkenin geçiş hattında bulunan D-100 uluslararası karayolu üzerindeki Samsun kavşağında trafik kazalarının yaşandığını belirtti.

Meydana gelen trafik kazalarının önüne geçilmesi için alt ve üst geçit projesi hazırlanmasının mutluluk verici olduğunu ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"Bunun yanında orta refüj aydınlatması ve küçük sanayi sitesi, Dağardı köyü girişleri gibi noktalarda başlanan çalışmalar sayesinde inşallah, daha güvenli trafik akışı sağlanarak olası trafik kazalarının önüne geçilmiş olacak. İlçemiz için çok önemli olan bu çalışmalara destek veren Vali Şehmus Günaydın başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim." - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tosya'da Alt ve Üst Geçit Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement