Tosya'da D100 Karayolundaki Çalışmalar - Son Dakika
Yerel

Tosya'da D100 Karayolundaki Çalışmalar

Tosya\'da D100 Karayolundaki Çalışmalar

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, D100 karayolunun ilçe sınırları içerisinde inşası tamamlanan 5 kilometrelik bölünmüş kısmının açıldığını bildirdi.

31.07.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, D100 karayolunun ilçe sınırları içerisinde inşası tamamlanan 5 kilometrelik  bölünmüş kısmının açıldığını bildirdi.

Türköz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin ulaşım anlamında çok şanslı bir coğrafyada yer aldığını söyledi.

Türkiye'yle birlikte kalkınan ve gelişen ilçenin bölgesinde örnek yerleşim yerine haline geldiğini ifade eden Türköz, şunları söyledi:

"D100 bölünmüş karayolunun Tosya'mıza kadar 4 şerit olarak gelen bölümü, Çankırı kavşağı ve Yazıçam mevkisi arasında  2 şeride düşüyordu. Kastamonu Valisi Sayın Şehmus Günaydın, göreve başlamasının ardından  ilçemiz ziyaretinde çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkilileriyle yaptığı istişarelerde, yolun en kısa sürede tamamlanmasını istemişti. Bu girişimler sonucu, yüklenici firmanın yoğun bir çalışmasının ardından yol inşaatı tamamlanarak, ulaşıma açıldı. İlk defa kullanılacak olan bölünmüş yolda vatandaşlarımız sağlıklı ve güvenli bir ulaşım yapmaya başladı." - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tosya'da D100 Karayolundaki Çalışmalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement