Tosya'da Öğrenciler Besyo'ya Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Tosya'da Öğrenciler Besyo'ya Hazırlanıyor

Tosya\'da Öğrenciler Besyo\'ya Hazırlanıyor

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Tosyaspor A.Ş. BESYO hazırlık kursu hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

17.01.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Tosya spor A.Ş. BESYO hazırlık kursu hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Tosya Mithat Boyner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Okul Müdürü Sıtkı Murat Demirci, Tosyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Yılmaz, Tosyaspor A.Ş. Antrenörü Kayhan Akbay, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda Tosyaspor A.Ş. tarafından açılacak olan Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Hazırlık Kursu hakkında bilgiler veren Antrenör Kayhan Akbay öğrencileri özel yetenek sınavı ile alan Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu giriş sınavlarına hazırlamak için hazırlık kursu açtıklarını söyledi.

Akbay; "Beden Eğitim Spor Yüksekokulları özel yetenekle öğrenci alıyor. YGS sınavında baraj puanını geçtiğiniz takdirde sınava giriş için başvuru yapabiliyorsunuz. Burada sizin spor yeteneklerinize bakılıyor. Disiplinli bir çalışma ile bu sınavı kazanabilirsiniz. Biz açacağımız BESYO hazırlık kursunda yetenek sporlarından kondisyon hareketlerine kadar hepsini çalıştırıyoruz. Nisan ayı sonunda hazırlık kursumuz başlıyor sınavlara az bir süre kala bitiyor. Servis imkanımız, yemek ve tesis imkanımız var. Köylerden gelen kursiyerlerimiz tesislerimizde kalabiliyor. Kurslarımıza son sınıflar değil, lise 3'cü sınıflarda katılabiliyor.

Beden Eğitim Spor Yüksekokulu'nun çalışma alanı çok geniş. Mezun olduktan sonra beden eğitimi öğretmenliği yapabilir, antrenörlük yapabilir hatta hakemlik bile yapabilirsiniz" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tosya'da Öğrenciler Besyo'ya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement