Tosya Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Yerel

Tosya Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı

Tosya Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde Devlet Hastanesi’nde olası bir yangında hastanenin en kısa zamanda tahliye edilmesine yönelik olarak yapılan yangın ve afet tatbikatı yapıldı.

10.09.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde Devlet Hastanesi'nde olası bir yangında hastanenin en kısa zamanda tahliye edilmesine yönelik olarak yapılan yangın ve afet tatbikatı yapıldı.

Tosya Belediyesi İtfaiye Amirliği tarafından düzenlenen yangın ve afet tatbikatı Tosya Devlet Hastanesi bahçesinde yapıldı. Tatbikat bina içinde suni yangın oluşturması ve yangın alarmının ötmesiyle başladı. Hastanede görev yapan sağlık personeli, hastanenin güvenlik görevlileri yangın anında içerde kalan hastaları sedyelerle dışarıya çıkardı. Olay yerine gelen Kargaz Ekipleri ve Elektrik ekipleri doğalgaz ve elektrikleri kesti.

Gerçeğini aratmayan yangın tatbikatında, yangın olduğuna dair anonsun ardından, hastane bahçesinde itfaiye ve ambulans yerlerini aldı. Hastanede kalan hastaların güvenli bölgeye taşınmasının ardında üst katta mahsur kalanlar hastane balkonundan itfaiye merdivenleri ile indirildi.

Hastaneye tanıdıklarını ziyarete gelen çok sayıda vatandaşlar ise yapılan tatbikatı heyecanla takip ettikleri görüldü. Tatbikatta hastane personellerine olası yangınlarda yangın tüpünün nasıl kullanılması gerektiği anlatıldı. Hastane bahçesine yakılan ateşi sıra ile personel söndürdü. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tosya Devlet Hastanesinde Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement