Tosya Mahalle Muhtarları Dernek Başkanlığına Halim Koçak Seçildi - Son Dakika
Yerel

Tosya Mahalle Muhtarları Dernek Başkanlığına Halim Koçak Seçildi

Tosya Mahalle Muhtarları Dernek Başkanlığına Halim Koçak Seçildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Türkiye Muhtarlar Federasyonu Derneği Tosya Şubesi’nin Dernek başkanı ve yönetimi seçimi yapıldı.

28.02.2016 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Türkiye Muhtarlar Federasyonu Derneği Tosya Şubesi'nin Dernek başkanı ve yönetimi seçimi yapıldı.

Genel Kurul toplantısı Belediye Modern Çarşı'da Belediye Başkanı Kazım Şahin, Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, AK Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi ve mahalle muhtarlarının katılımı ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrası Divan heyetinin seçimi yapıldı.

Divan heyeti seçimi söz alan ve yaklaşık 24 yıl Tosya Muhtarlar Derneği Başkanlığı yapan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı söz aldı. "1992 yılında devraldığım bu hizmeti bu güne kadar tüm gayretimle çalışarak hizmet ettim. Bu günden sonra genç kardeşim Halim Koçak'a bu hizmet bayrağını devrediyorum. Kendisine ve yönetimine şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan açık oylama sonrasında Halim Koçak ve listesi Tosya Muhtarlar Derneği başkanlığına ve yönetimine seçildi. Başkanlığa seçilen Halim Koçak yaptığı kısa değerlendirmede "Bize duyulan bu güven ve desteğe şahsım ve yönetimim adına Teşekkür ediyorum. 23 Mahalle ve 54 köy muhtarımızla birlikte çalışarak Tosya'ya ve halkımıza hizmet edeceğiz. Genel Kurulumuzun ilçemize hayırlı olması dileği ile saygılar sunuyorum' 'dedi.

Belediye Başkanı Kazım Şahin seçim sonrası her iki başkana Teşekkür ederek başarılar diledi. Yaptığı kısa konuşmada, "Mahalle muhtarları biz Belediye başkanları için birer Uç Beyi görevi yapmaktadırlar. Bizlerin bazen iş yoğunluğu nedeni ile ulaşamadığımız sorunlara muhtarlarımız yerinde tespit ederek bizlere yardımcı olmaktadırlar' 'dedi

Seçim sonrası Tosya Belediyesi tarafından hazırlanan Hizmet Onur Belgesi ilçede eski dönemlerde hizmet etmiş Mahalle Muhtarlarına verildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tosya Mahalle Muhtarları Dernek Başkanlığına Halim Koçak Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement