Tour Of Mersin Bisiklet Turu' Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Tour Of Mersin Bisiklet Turu' Sona Erdi

Tour Of Mersin Bisiklet Turu\' Sona Erdi

Mersin Valiliği himayesinde, Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Fedarasyonu işbirliğiyle düzenlenen ’Tour Of Mersin Bisiklet Turu’, düzenlenen 12 turluk etapla sona erdi.

12.04.2015 20:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valiliği himayesinde, Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Fedarasyonu işbirliğiyle düzenlenen 'Tour Of Mersin Bisiklet Turu', düzenlenen 12 turluk etapla sona erdi. Yarışmalar sonucunda genel klasmanda birinciliği Ukrayna takımı elde etti.

Tour Of Mersin Bisiklet Turu'na 9 ülkeden 122 sporcu katıldı. Anamur'dan başlayan yarış Silifke, Tarsus arasında devam ettikten sonra bugün Mersin'de Adnan Menderes Bulvarı Babil ve Muğdat Cami kavşaklarında düzenlenen 12 turluk etapla sona erdi. Yarışa Orkide Restaurant önünde Vali Çakacak tarafından start verildi. Vali Çakacak verdiği start sonrası yaptığı açıklamada, "Mersin'de ilkleri yapmaya devam ediyoruz. Amacımız sporun birleştiriciliği ile insanlarımızı birbirine yaklaştırmaktır. İlk kez ev sahipliği yaptığımız bu uluslar arası organizasyon ile hem Mersin'in hem de ülkemizin tanıtımına katkı yapıyoruz" dedi.

'Sporcular Babil ve Muğdat Cami kavşakları arasında 12 kilometrelik etabı 12 kez turlayarak 144 kilometre boyunca pedal çevirdi. 144 kilometrenin sonunda tekerlek farkıyla birinci olan isim ise 'Kolss-Bdc' takımından Ukrayna'lı Vitaly Buts oldu.

Dört gün boyunca süren yarışlara ise Ukranyalı bisikletçiler damga vurdu. İlk 3 sıranın tamamında Ukranyalı sporcular yer aldı. Oleksandr Polıvoda birinci, Vitaly Buts ikinci, Mykhalio Konenenko ise üçüncü oldu. 'Tour Of Mersin Bisiklet Turu' genel klasmanda birinciliği de Ukrayna takımı elde etti.

Yarışın ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tour Of Mersin Bisiklet Turu' Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement