Toya Moda'da Avantajlı Kampanyalar Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Toya Moda'da Avantajlı Kampanyalar Devam Ediyor

Toya Moda\'da Avantajlı Kampanyalar Devam Ediyor

İstanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu'nda yer alan Toya Moda, cazip fiyatlar ile konut sahibi olma fırsatı veriyor.

20.06.2014 14:00  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dairelerin peşin satış fiyatlarının 190 bin liradan başladığı Toya Moda'da, 36 aya kadar 0 faizle taksitlendirme seçeneği yanı sıra yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar vade olanağı sunuluyor.

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından gerçekleştirilen "Toya Moda"da, ortak alandan, iç alan tasarımlarına, renk seçimlerinden daire kapı numaralarını gösteren tasarımlara kadar en ince detaylar, yaptığı tasarımlarla tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Dice Kayek'in imzasını taşıyor.

İstanbul'un kültürel ve tarihi dokusuna uygun sıcak bir atmosfer sunan, hiçbir dönemde modası geçmeyecek yaşam alanı haline gelecek bu seçkin projede metrekare fiyatları 3.700 TL'den başlıyor. 1,5 sene içinde yüzde 45 değer kazanan Basın Ekspres'teki projede dairelerin peşin fiyatları ise 190 bin liradan başlıyor. Toya Moda'da 36 aya kadar 0 faizle taksitlendirme seçeneği yanı sıra yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar vade olanağı sunuluyor.

Lüks ve konforu bir arada bulunduran, toplamda 4 bloktan oluşacak projede yer alan tüm bloklar her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanıyor. Toya Yapı güvencesi ve 100 milyon dolarlık yatırım maliyeti ile hayata geçirilen "Toya Moda" projesinin Aralık 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. 21 bin metrekare arazi üzerine 4 blok halinde hayata geçecek olan Toya Moda'da 37 ve 151 metrekare arasında stüdyodan, 3+1'e kadar değişen büyüklük ve tiplerde 486 konut bulunuyor.

Projenin yüzde 70'i yeşil alandan oluşuyor

Toya'nın hayata geçirdiği tüm projelerde olduğu gibi "Toya Moda"da inşaat esnasında ve sonrasında düşük karbon salınımı ve yüksek enerji verimliliğine sahip yapısıyla doğayı koruması ile de dikkat çekiyor. Yüzde 70'i yeşil alan olarak planlanan projede, sürdürülebilirlik politikası ile gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakmak amaçlanıyor. Çevreye gösterdiği duyarlılık ile proje ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından LEED sertifikasına altın seviyesinde aday oluyor.

Huzurlu yaşam

"Toya Moda", her katta her daireye özel balkonları ile yaşam alanlarının sınırlarını yeniden tanımlıyor. Projedeki tüm dairelerin mutfak, banyo ve diğer iç mekanlarında kullanılan ürünlerin tamamı 1. sınıf malzemelerden seçildi. Kalite ve lüksün bütün özelliklerini bir arada bulunduracak "Toya Moda"da concierge hizmetleri ile otel konforu da standart hale getiriliyor.

Sosyal yaşama dair birçok ihtiyacı karşılayacak "Toya Moda", farklı mimarisi ve estetik çizgileri ile de dikkat çekiyor. Sağlıklı, üretken ve huzurlu bir yaşam için Toya Moda'da sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, masa tenisi, dans-pilates, fitness, kapalı basketbol salonu, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları ile de bir yaşam alanından beklenilenden daha fazlası vadediliyor.

Ulaşım kolaylığı

Lokasyon açısından da önemli bir noktada bulunan "Toya Moda", Basın Ekspres Yolu'nda, Küçükçekmece ve Bahçelievler gibi hızla gelişen ilçelere sınırı olması ile E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren önemli bir noktada bulunması ile de dikkat çekiyor. Hem yurtiçi hem de yurtdışı seyahat kolaylığı açısından da "Toya Moda"nın önemli avantajları bulunuyor. Proje, Atatürk Havalimanı'na 3 dakika uzaklıkta ve İDO Yenikapı İskelesine ise 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor. "Toya Moda", Yeşilköy, Bakırköy ve Taksim Meydanı gibi şehrin önemli sosyal etkinlik alanlarına yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Merkezi İş Alanı (MİA) ilan edilen bölge, İstanbul'un büyük fırsatlar barındıran yeni Maslak hattı olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Toya Moda'da Avantajlı Kampanyalar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement