Toyota Forever Karttan, Sahiplerine Bir Yılda 14 Milyon Liralık Fayda - Son Dakika
Güncel

Toyota Forever Karttan, Sahiplerine Bir Yılda 14 Milyon Liralık Fayda

Toyota'nın en kapsamlı sadakat programı olan "Forever Kart" uygulaması, Toyota sahiplerine bir yılda 14 milyon liralık fayda sağladı.

07.11.2014 19:37  Güncelleme: 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toyota'nın en kapsamlı sadakat programı olan "Forever Kart" uygulaması, Toyota sahiplerine bir yılda 14 milyon liralık fayda sağladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Toyota markalı araçlar için geliştirilen ve araca özel bir kart olan Forever Kart ile Toyota plazalara gelenler, yüzde 20'ye varan mekanik yedek parça, yüzde 30'a varan işçilik ve BP'de yüzde 5'e varan akaryakıt hediyesinden yararlandı.

Forever Kart, Toyota'nın kasım ayı boyunca sürecek "Kış Servis Günleri Kampanyası"nda da büyük avantajlar sunmaya devam ediyor.

Toyota markalı araçlara özel bir kart olan ve 1 yıl önce uygulamaya alınan Forever Kart sahipleri için en büyük fayda 6 milyon lirayı aşan yedek parça indirimiyle sağlanırken, yetkili servislerdeki işçilik indirimi de 5 milyon lirayı aştı.

Toyota Forever Kart kullanıcıları, bir yıl boyunca BP'den 2,5 milyon liralık akaryakıt hediyesinin de sahibi oldu.

Müşterilerine toplamda 14 milyon liralık fayda sağlayan ve 200 bin Toyota kullanıcısının sahip olduğu Forever Kart, araç ömrü boyunca kazandırmayı hedefliyor.

Kasım ayı boyunca sürecek kampanyada Toyota plazalara gelen Toyota Forever Kart sahipleri, 2009 yılı ve öncesi modellerde yüzde 15'ten başlayan yedek parça, yüzde 20'den başlayan işçilik indirimi ile BP'de yüzde 5'e varan akaryakıt hediyesinden yararlanacak.

Tüm modellerin bakımında ise Forever Kart indirimlerine ek olarak 1 litre Toyota Orijinal Motor Yağı hediye edilirken, ücretsiz far parlatma ve 4 adet Bridgestone, Lassa, Michelin veya Goodyear marka lastik alımlarında bir sonraki bakım için 80 liralık hediye çeki de Toyota sahiplerinin olacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Toyota Forever Karttan, Sahiplerine Bir Yılda 14 Milyon Liralık Fayda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement