Toyota'nın Eylül Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Toyota'nın Eylül Kampanyası

Toyota, eylül ayı kampanyasında önemli indirimler sunuyor.

03.09.2014 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toyota, eylül ayı kampanyasında önemli indirimler sunuyor.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, yeniden tasarlanan Yaris'in de plazalardaki yerini almasıyla sonbaharı yeni bir Toyota ile karşılamak isteyenler için avantajlar sunuluyor. Toyota'nın eylül ayı kampanyasında indirimler 5 bin 600 lirayı bulurken, 48 aya kadar vade seçenekleri ve 0,99'dan başlayan faiz oranları kampanyaya dikkati çekiyor.

Toyota'nın sonbahar kampanyasında Auris'te 1.750 lira, Verso'da 5 bin 50 lira, Avensis'in sedan modellerinde 5 bin lira ve RAV4 2.0 dizel modelinde 5 bin 600 liraya varan indirimler de yer alıyor. Toyota'nın tüm dünyada en çok satılan otomobili Corolla 49 bin 950 liradan, Auris ise 47 bin 550 liradan başlayan özel fiyatlar ile satışa sunuluyor. Yeni Yaris, 39 bin 100 liradan başlayan fiyatlar ile alıcısını bekliyor.

Toyota Finans'ın 48 aya kadar vade seçenekleri ve yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranı ile Toyota'larına hemen kavuşanlar, ödemelerine istedikleri takdirde 2015 yılının Nisan ayında başlayabiliyor.

Toyota Plazalarda markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler için "takas" imkanı da bulunuyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Toyota'nın Eylül Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement