Tp-Link Tl-Mr3420 300mbps 3g/4g Router-Vod/trkcl/avea - Son Dakika
Teknoloji

Tp-Link Tl-Mr3420 300mbps 3g/4g Router-Vod/trkcl/avea

Tp-Link Tl-Mr3420 300mbps 3g/4g Router-Vod/trkcl/avea

Tp-Link Tl-Mr3420 300mbps 3g/4g Router-Vod/trkcl/avea Özellikleri.

25.11.2014 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tp-Link TL-MR3420 3G/4G Kablosuz N Router Genel Özellikleri

Öne Çıkanlar:

• LTE/HSPA+/HSUPA/HSDPA/UMTS/EDVO USB modemlerle uyumludur
• 3G/4G ve WAN bağlantı yedeklemesi yaparak Internet bağlanabilirliğini artırır
• 300Mbps kadar kablosuz bağlantı hızı ile HD video ve online oyunlar için yüksek performans sağlar.
• WPS düğmesi ile tek tuşla güvenli kablosuz ağ kurulumu Band genişliği kontrolü her bilgisayara ayrılacak band genişliğini belirlemenize olanak tanır

* 4G LTE Modemlerin Uyumluluğu SADECE TL-MR3420 versiyon 2.0 için geçerlidir.

Bu Ürün Ne Yapar?

3G/4G özgürlüğünü paylaşın! TL-MR3420 3G/4G Kablosuz N Router 3G/4G mobil genişband bağlantısını aile ve arkadaşlarınız ile kablolu veya kablosuz bağlantı aracılığıyla kullanıcılarla paylaşmanızı sağlar.Yönlendiriciye 3G/4G USB Modem bağlayarak anında Wi-Fi hotspot kurabilir, birden fazla cihaz aracılığıyla Internet, veri paylaşımı veya uygulamalara erişebilirsiniz.

Güvenilir 3g Modem Uyumluluk Testleri

Bir 3g router seçerken aranan en önemli özellik uyumlulukdur. TP-LINK ARGE tarafında yapılan bölgesel çalışma ve testlerde 3g usb modemlerle olan uyumluluklar kontrol edilmekte ve listelenmektedir. Bölgesel çalışmalar sonucunda 3g bağlantısının her ükede sorunsuz çalışabilmesi hedeflenir.

Gelişmiş 3G/WAN Yedekleme Stratejisi

TL-MR3420, WAN yada 3g bağlantılarından herhangibiri kesildiğinde otomatik olarak diğer bağlantıyı aktifleştirerek kullanıcıların kopmadan devamlı bağlı kalmasına olanak tanır. Ayrıca bağlantı önceliği seçenekleri sayesinde hangi bağlantının öncelikli bağlanması seçilerek giderler azaltılabilir ve günün saatine göre farklı bağlantılardan yararlanılabilir.

Kablosuz N Teknolojisi

2x3dBi anteni ve MIMO teknolojisiyle, geleneksel 11g ürünleri ile karşılaştırıldığında 12x hız ve 6x menzil ile yüksek hızlı kablosuz ağ kurulumun olanak verir. Uzak mesafelerdeki ve engeller içerisinde yaşanan sinyal kayıplarını hafifletir. Hepdinden öte, uzak mesafelerde 11g ürünlerinin sinyal ulaştıramadığı noktalara da kolaylıkla kablosuz ağ sağlar!

WPA/ WPA2 Şifreleme ve Gelişmiş Gücenlik Seçenekleri

WI-FI bağlantısı için WEP şifreleme dış tehditlere karşı en güçlü ve güvenli şifreleme olmaktan çıkmıştır. TP-LINK TL-MR3420 WI-FI Alliance industry group tarafından WLAN güvenliği için geliştirilen son teknolojiler olan WPA/WPA2 şifrelemelerini desteklemektedir.

QSS (Hızlı Güvenli Kurulum)

TL-MR3420'de WI-FI Protected Setup™ (WPS) ile uyumlu, kullanıcıların standard WEP şifrelemesine göre daha güvenli olan WPA2 şifrelemeli bir ağı bir kez düğmeye basarak kolayca oluşturabilecekleri Quick Security Setup (QSS) özelliği bulunmaktadır. Bu şekilde kurulum hem normal ayarlardan daha kısa süreli hem de kablosuz ağ adı veya şifresini hatırlamanız gerekmediği için daha zahmetsizdir. QSS ayrıca 3. kişilere kablosuz şifrenizi vermedende geçici olarak ağınıza bağlanmanıza izin verir.

IP QoS, Bant Genişliği Kontrolü Elinizde

Kablosuz ağlarda, rasgele internette dolaşan kullanıcılar, band genişliği tüketen downloadlar ev veya iş ağınızda yetersiz band genişliğine sebep olur. TL-MR3420 IP QoS fonksiyonu desteği ile, band genişliği kontrolü ve bant genişliğinin kötüye kullanımını engelleme sağlanır. Bu sayede kullanıcılar kendilerine tanımlanmış bant genişliği dışına çıkamayıp kritik olmayan uygulamaları ile ağınızın performansını düşüremez.

Donanım Özellikleri

Arabirim
LTE/HSPA+/HSUPA/HSDPA/UMTS/EVDO USB modem için 1 adet USB 2.0 Portu, 1 adet 10/100Mbps WAN Port, 4 adet 10/100Mbps LAN Portu, auto-Negotiation ve auto-MDI/MDIX desteği
Düğmeler
WPS/Reset Düğmesi
Kablosuz Açma/Kapama Anahtarı
Güç Açma/Kapama Düğmesi
Harici Güç Kaynağı
9VDC/0.85A
Boyutlar
8*5.4*1.7 in. (204*138*44 mm)
Anten Tipi
Omni directional (Yönsüz), Ters SMA
Anten Kazancı
2x5dBi

Kablosuz Özellikleri

Kablosuz Standardları
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Frekans
2.4-2.4835GHz
Kablosuz İletim Gücü
<20dBm
Kablosuz Güvenliği
64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK desteği,
Wireless MAC Filtreleme

Yazılım Özellikleri

Güvenlik
NAT Firewall, SPI Firewall, MAC/ IP/ Packet/ Uygulama/ URL
Filtreleme, Denial of Service(DoS), SYN Flooding, Ping of Death
Yönetim
Web Tabanlı Yapılandırma (HTTP), Web Tabanlı Yazılım Güncelleme

Diğerleri

Sertifika
CE, FCC, RoHS
Paket İçeriği
3G/4G Kablosuz N Router TL-MR3420
2 adet Anten Güç Adaptörü
Ethernet Kablosu
Ürün CD'si
Hızlı Kurulum Kılavuzu
Sistem Gereksinimleri
Microsoft® Windows® 98SE, NT, 2000, XP, Vista™ veya Windows 7, MAC® OS, NetWare®, UNIX® veya Linux.
Ortam
Çalışma Sıcaklığı: 0?~40? (32?~104?)
Depolama Sıcaklığı: -40?~70? (-40?~158?)
Çalışma Nem Oranı: 10%~90% yoğuşmasız
Depolama Nem Oranı: 5%~90% yoğuşmasız
Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Tp-Link Tl-Mr3420 300mbps 3g/4g Router-Vod/trkcl/avea - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de incelemelerde bulundu
    15:39 Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de incelemelerde bulundu

    Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, İslahiye ilçesinde yapımı devam eden iş yerlerini incelemek üzere İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu ve Belediye Başkanı Kemal Vural ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi'ne ziyarette bulundu. Daha sonra ise Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Yeşil Endüstri Bölgesi ilan edilen Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

  • vivo V30 Lite: 80W Hızlı Şarj ve 4 Yıl Pil Garantisi
    15:18 vivo V30 Lite: 80W Hızlı Şarj ve 4 Yıl Pil Garantisi

    vivo, V30 modelinin ardından uygun fiyatlı V30 Lite modelini Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor. V30 Lite, 80W Hızlı Şarj teknolojisi ve 4 yıl pil garantisi ile dikkat çekiyor. Telefon sadece 30 dakikada yüzde 80 şarj olabiliyor. Ayrıca, 120 Hz Ultra Vision AMOLED ekranı ve pil sağlığı takip fonksiyonu gibi özelliklerle kullanıcılara üst seviye bir deneyim sunuyor.

  • Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Bilimin 175 Yıldır Çözemediği Gizemi Ortaya Çıkardı
    15:18 Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Bilimin 175 Yıldır Çözemediği Gizemi Ortaya Çıkardı

    Türk fizikçi Furkan Öztürk, Harvard Üniversitesi Fizik Bölümünden 'Gertrude ve Maurice Goldhaber' ödülünü kazandı. Öztürk'ün çalışması, homokiral moleküllerin kökenini aydınlatarak bilim çevrelerinde çığır açıcı bir keşif olarak değerlendirildi. Öztürk, doktora derecesini aldıktan sonra kendi laboratuvarını açmayı ve yaşamın kökenleri üzerine yoğunlaşan araştırmalarını sürdürmeyi planlıyor.

  • Sağlık Bakanlığı, Randevu Sisteminde Yeni Adımlar Atıyor
    15:18 Sağlık Bakanlığı, Randevu Sisteminde Yeni Adımlar Atıyor

    Son zamanlarda vatandaşlar, özellikle diş ve göz hastalıkları gibi kliniklerinden randevu alma konusunda büyük zorluklar yaşıyor. Sağlık Bakanlığı, bu soruna çözüm olarak 1 gün öncesinden onaylanmamış randevuları geçersiz kabul edecek yeni bir sistem kullanmaya başlayacak. Bu sistemle randevu alamama sorunu kalıcı olarak çözülmeye çalışılacak.

  • Oldboy Dizisi Yolda
    15:10 Oldboy Dizisi Yolda

    2003 yılında seyirciye sunulan Oldboy filmi, yapımcısı Park Chan-wook tarafından dizi versiyonu için hazırlanıyor. Lionsgate Television firmasıyla anlaşma yapılan dizi, İngilizce dilinde olacak ve yoğun duygusal derinlik taşıyacak. Çekimlerin ne zaman başlayacağı ve yayın tarihi henüz belirsiz.

  • Netflix, 2024'ün ilk çeyreğinde 10 milyon yeni abone kazandı
    15:10 Netflix, 2024'ün ilk çeyreğinde 10 milyon yeni abone kazandı

    Netflix'in yayımladığı mali rapora göre, 2024'ün ilk çeyreğinde 9.33 milyar dolar gelir elde ederek 10 milyon yeni abone kazandığı açıklandı. Şirketin beklentileri aşması ve reklamlı plan tercih eden abonelerin yüzde 40'ının gelir kaynağı olması dikkat çekti.

  • vivo V30e 5G lansman tarihi ve beklenen özellikleri
    15:10 vivo V30e 5G lansman tarihi ve beklenen özellikleri

    Android telefon piyasasına yeni bir seçenek olarak eklenen vivo V30e 5G'nin lansman tarihi ve beklenen özellikleri açıklandı. Hindistan'da 2 Mayıs'ta piyasaya sürülecek olan telefon, en ince telefon olarak tanıtılacak. 7.69 mm kalınlığı ve 5,500 mAh bataryası ile dikkat çeken V30e 5G, kullanıcılara iyi bir deneyim sunacak. Ayrıca, 6.78 inçlik Full HD+ AMOLED ekran, Snapdragon 6 Gen 1 işlemci, 16GB RAM, 128GB ve 256GB depolama seçenekleri gibi özelliklere sahip olacak.

  • Razer, mobil oyunculuğa odaklanan yeni gamepad modelini tanıttı
    15:09 Razer, mobil oyunculuğa odaklanan yeni gamepad modelini tanıttı

    Razer Kishi Ultra adlı yeni mobil oyun kontrolcüsü, Android/iOS/PC için kullanılabiliyor. Ergonomik tasarımı ve ışıklandırma detayıyla dikkat çekiyor. Kishi Ultra, konsol ve PC gamepad'lerine benzer özelliklere sahip. Android telefon, iPhone ve iPad mini gibi 8 inç'e kadar tabletlerle uyumlu olacak. Ayrıca Razer'ın HD haptics özelliğini de destekliyor. Kishi Ultra fiyatı 149,99 dolar olarak belirlendi.

  • 14 yaşındaki çocuk geri dönüşüm malzemeleriyle teknolojik aletler yaptı
    14:33 14 yaşındaki çocuk geri dönüşüm malzemeleriyle teknolojik aletler yaptı

    Hakkari'nin Derecik ilçesinde yaşayan Aram Kaynak, atık malzemelerden yaptığı robotik malzemelerle büyük beğeni topladı. 2 yıl önce hobi olarak başladığı çalışmayla şimdi teknolojik aletler yapıyor.

  • TRAC Balıkesir Şubesi Dünya Amatör Telsizcilik Gününü Kutladı
    14:09 TRAC Balıkesir Şubesi Dünya Amatör Telsizcilik Gününü Kutladı

    Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Balıkesir Şubesi, Dünya Amatör Telsizcilik Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Uluslararası Amatör Radyo Birliği'nin kuruluş günü olan 18 Nisan, dünya genelinde amatör telsizcilik kuruluşları tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Amatör telsizciliğin iletişim gücünü bireylere veren önemli bir hobi olduğunu belirten TRAC Balıkesir Şubesi Dernek Başkan Yardımcısı Soner Targut, önümüzdeki yıl Amatör Telsizcilerin 100. yılını kutlayacaklarını ve daha kapsamlı etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını ifade etti.


Advertisement