TPAO Heyetinden Kurum Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

TPAO Heyetinden Kurum Ziyaretleri

TPAO Heyetinden Kurum Ziyaretleri

TPAO Genel Müdürü Besim Şişman ve üst düzey yöneticiler, Batmanda bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

05.03.2015 07:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Bölge Müdürlüğünde incelemelerde bulunmak üzere Batmana gelen Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Besim Şişman, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Genel Müdür Şişman'a; Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Altıparmak, TPAO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Adanır ve Batman TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın eşlik etti.

Kabullerinden dolayı Vali Çelik'e teşekkür eden TPAO Genel Müdürü Şişman, TPAO'nun Batman'da yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Makamında TPAO heyetiyle bir süre sohbet eden Vali Çelik, TPAO'nun ilimiz ekonomisi açısında çok önemli bir kuruluş olduğunu belirtti.

AK PARTİ ve BİRLİK VAKFINI ZİYARET ETTİLER

TPAO heyeti, Ak parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve yönetim kurulunu ziyaret ettiler. Kongre sonucu il başkanlığına seçilen yeni Ak Parti yönetimini kutlayan TPAO heyeti, ardından Birlik Vakfı Batman Şubesini ziyaret ettiler.

Şube Başkanı Hamdullah Tüzün'den vakıf çalışmaları hakkında bilgi alan TPAO heyeti, Adıyaman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etmek için İlimizden ayrıldılar.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TPAO Heyetinden Kurum Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement