TPAO ile Asfalt Protokolü - Son Dakika
Güncel

TPAO ile Asfalt Protokolü

TPAO ile Asfalt Protokolü

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Bölge Müdürlüğü ile Belediyemiz arasında asfalt protokolü yapıldı.

27.08.2014 17:14  Güncelleme: 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediyeye asfalt desteğinde bulunmak için TPAO Bölge Müdürü Savaş Bütün ile
Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu arasında protokol imzalandı. TPAO'da yapılan imza törenine, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün katıldı.

Bölge Müdürlüğü'nde karşılıklı sözleşmelerin imzalanmasının ardından konuşan Belediye Başkanı F. Kutlu; "Adıyaman Belediyesi olarak seçim sonrası dar boğazdan geçerken bize can simidi gibi Türkiye Petrolleri'nin yardımı yetişti. Belediyelerin en fazla giderlerinden birisi olan ve en fazla ihtiyaç duyduğu malzeme; asfalt malzemesidir. Bize daha önceki seneler bin 500 ton asfalt malzemesi vermişken, bu yıl Bölge Müdürümüzün, Genel Müdürümüzün ve yönetim kurulunun katkılarıyla bu miktar 2 bin 500 tona çıkarıldı. Bu Adıyaman için çok ciddi bir rakamdır. Asfalt ihtiyacımızın çok büyük bir kısmını karşılamaktadır.

Ben Adıyaman'ımıza sağladığı katkılardan dolayı, Belediyemize verdikleri bu büyük destekten dolayı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın bütün kademelerine, özellikle Bölge Müdürümüz Savaş beye, Genel Müdürümüz Besim beye ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün; "Adıyaman Belediyemize 2 bin 500 ton, asfalt yardımında yeni yönetimimiz bulundu. Bu yardımların çok güzel bir şekilde hizmete dönüşeceğine eminiz. Çok güzel işler yapılıyor, Adıyaman'a katkılarımız devam edecektir" şeklinde konuştu.

Akabinde duygularını paylaşan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise; "TPAO her zaman olduğu gibi bu senede Adıyaman'ımıza asfalt malzemesi yardımında bulundu. Bunun için teşekkür ediyoruz. Bunda Enerji Bakanımız ile Sayın Başbakanımızın çok büyük katkıları var. Sayın Enerji Bakanımıza ve Sayın Başbakanımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TPAO ile Asfalt Protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement