TPAO İşçisini Kim Hastanelik Etti? - Son Dakika
Yerel

TPAO İşçisini Kim Hastanelik Etti?

TPAO İşçisini Kim Hastanelik Etti?

Sivil bir polisin TPAO. işçisi Ahmet Öner'i, hastanelik ettiği iddia edildi.

14.07.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TPAO.nun 1.No.lu havuzuna gelen ve sivil polis olduğu iddia edilen bir kişi, kendisinden kart isteyen görevliyi attığı yumrukla hastanelik etti. İddiaya göre olay şöyle gelişti.

Çocuğuyla birlikte TPAO.ya ait 1. No.lu havuza gelen sivil bir kişiyi kapıda Havuz görevlisi TPAO işçisi Ahmet Öner karşıladı. Ahmet Öner, giriş için kart gerektiğini söylediği memurdan kartının olup olmadığını sordu.

"Kartım yok" cevabı üzerine havuz görevlisi "o zaman 20 Tl.lik makbuz kesmeniz gerekir" dedi. Bunun üzerine sivil polis olduğu sanılan kişi yetkililerle görüşmek istediğini belirtti.

İsmi öğrenilemeyen kişi, TPAO. yetkililerine ulaşamayınca havuz görevlisi Ahmet Öner'in yüzüne yumruk patlatıp hastanelik etti.

Olaydan sonra 44 plakalı aracıyla havuzdan ayrılan kişi hakkında karakola giderek suç duyurusunda bulunan TPAO. görevlileri, daha sonra yaralı Öner'i hastaneye kaldırdılar.

Burnuna tampon konulan ve ciddi şekilde yarlandığı belirtilen Ahmet Öner tedavi altına alınırken polis, zanlının bulunması için çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TPAO İşçisini Kim Hastanelik Etti? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement