Trabzon AK Parti'de Temayül Sonuçları Açıklanmayacak - Son Dakika
Yerel

Trabzon AK Parti'de Temayül Sonuçları Açıklanmayacak

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği temayül yoklamasının sonuçlarının açıklanmayacağı belirtildi.

02.03.2015 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nın geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği temayül yoklamasının sonuçlarının açıklanmayacağı belirtildi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Arzu Yalçınalp, AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığına başvuran 45 isim geçtiğimiz Cumartesi günü 19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleşen temayül yoklamasında oylandığını, yoklamada teşkilat mensuplarınının kullandığı oyların açılmadan ve sayılmadan çuvallara konularak genel merkeze gönderildiğini söyledi.

Yalçınalp, temayül sonuçlarının açıklanmayacağını ifade ederek, "Temayül yoklaması sonuçları genel merkezimizin uhdesinde olup, açıklanmayacağı hususu kamuoyunun, aday adaylarının, basının bilgisi dahilindedir. Ancak bu konuda bir takım yanlış yorumlar ve yönlendirmeler yapıldığı görülmektedir. Bu konuda yapılacak değerlendirme ve yorumların gerçekle ilgisi olmayacağını kamuoyunun takdirine sunarız" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon AK Parti'de Temayül Sonuçları Açıklanmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement