Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü, Play-off Şansını Sürdürmek İstiyor - Son Dakika
Yerel

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü, Play-off Şansını Sürdürmek İstiyor

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü, Play-off Şansını Sürdürmek İstiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Sivas 4 Eylül Belediyespor ile karşılaşacak Akçaabat Futbol Kulübü, rakibini yenerek play off şansını sürdürmek istiyor.

17.04.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Sivas 4 Eylül Belediyespor ile karşılaşacak Akçaabat Futbol Kulübü, rakibini yenerek play-off şansını sürdürmek istiyor.

Teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, Sivas deplasmanından 3 puanla dönerek, play-off umutlarını son haftaya kadar sürdürmek istediklerini belirtti.

Play-off mücadelesi veren iki ekibin karşılaşmasında gülen taraf olmak istediklerini ifade eden Alemdaroğlu, "Düşüncelerimizi eyleme geçirebilirsek kazanan taraf oluruz. Zorlu süreçten geçiyoruz. Son haftadaki kayıplarımızı, Sivas'ta telafi etmek istiyoruz" dedi.

Hedeflerinin kazanmak olduğunu söyleyen Alemdaraoğlu, "Kazanmak için de sahada elimizden ne geliyorsa yapacağız. Düşünceden çok, eylem gerekli. Kafamızdakileri sahaya yansıtabilmeliyiz. Bunu başarabilirsek galip geliriz. İyi bir ekibiz, iyi futbol oynuyoruz ama oyunumuzu skora yansıtamıyoruz. Bu defa başarmak istiyoruz. Bunun için de sahanın her tarafında olup pozisyonlar üreterek sonuca gitmeye çalışacağız" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü, Play-off Şansını Sürdürmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement