Trabzon Ali Osman Ulusoy Unutulmadı - Son Dakika
Güncel

Trabzon Ali Osman Ulusoy Unutulmadı

Trabzon Ali Osman Ulusoy Unutulmadı

Ali Osman Ulusoy unutulmadı Geçtiğimiz yıl vefat eden Türk iş dünyasının tanınmış isimlerinden Ali Osman Ulusoy, ölüm yıldönümünde Of ilçesindeki mezarı başında anıldı.

01.10.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali Osman Ulusoy unutulmadı

Geçtiğimiz yıl vefat eden Türk iş dünyasının tanınmış isimlerinden Ali Osman Ulusoy, ölüm yıldönümünde Of ilçesindeki mezarı başında anıldı.

İstanbul'da geçen yıl hayatını kaybeden ünlü işadamı Ulusoy için ilk tören Of ilçesindeki mezarı başında yapıldı. Çamlı Mahallesi'nde bulunan Ulusoy'un kabri başında Kur'an okundu, dualar edildi. Anma törenine Ulusoy ailesinin yanısıra Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İş adamı Saffet Ulusoy, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Genel Sekreteri Hakan Gürhan, DPC Trabzon Tesis Müdürü Erkut Çelebi, Trabzonspor kulübü eski başkanlarından Salih Erdem ile bordo-mavili kulübün divan kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

ALİ OSMAN ULUSOY KİMDİR?

1927 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğan Ali Osman Ulusoy, Ulusoy şirketinin Trabzon'daki temsilcisi olarak yaşamını sürdürdü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başta olmak üzere bir çok sivil toplum örgütünde görev aldı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın 32 yıldır Meclis Başkanlığı görevini yürüten Ali Osman Ulusoy, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) 20 yılı aşkın süreyle Başkan Vekilliği görevinde bulundu. DEİK Türk - İran İş Konseyi'nin kuruluşundan sonra Başkanlığı görevini yürüten Ulusoy, Trabzonspor'un kurucu üyeliği ve ilk başkanlığını da yaptı. Ulusoy, TOBB Başkanvekili olarak Bakü - Ceyhan boru hattı projesinin hayata geçirilme evresinde 1997 yılında Tiflis'te düzenlenen törenlerde Türkiye adına sözleşmelere imza koydu.

Görüntü sıralaması

----------

Anma töreninden görüntüler

Haber-Kamera: Fatih TURAN/OF(Trabzon), (DHA) -

=========================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon Ali Osman Ulusoy Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement