Trabzon Arsin Derneği Esenyurt'ta Açıldı - Son Dakika
Güncel

Trabzon Arsin Derneği Esenyurt'ta Açıldı

Trabzon Arsin Derneği Esenyurt\'ta Açıldı

Trabzon Arsin Kültür ve Dayanışma Derneği’nin açılışı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

10.06.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Arsin Kültür ve Dayanışma Derneği'nin açılışı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Arsin Kültür ve Dayanışma Derneği Esenyurt Saadetdere Mahallesi'nde hizmete açıldı. Açılışa, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, başkan yardımcıları ve danışmanları, Trabzon Arsin Derneği Onursal Başkanı Seyfettin Kara, Trabzon Arsin Dernek Başkanı Haydar Yazıcı ve Esenyurt 'ta ikamet eden çok sayıda Trabzonlu vatandaş katıldı.

"ESENYURT, GELİŞMİŞ VE KENTLEŞMİŞ BÜYÜK BİR İLÇE OLACAK"

Trabzon Arsin Kültür ve Dayanışma Derneği açılış programında konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, derneğin hayırlı olmasını dileyerek, "Yapacağınız etkinlikler ve çalışmalarınız ile birlik, beraberlik ve dayanışmanızın daim olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi Saadetdere Mahallemizde sıcak su kaynağımız ile termal tesisimizi inşa ediyoruz. Bu su Türkiye'nin en şifalı suyudur ve dünyanın da en şifalı sularından biridir. İnşallah bu hizmetimizi en kısa sürede vatandaşımıza sunacağız" dedi.

Esenyurt'ta kentsel dönüşümün yüzde 70 seviyelerine ulaştığına dikkat çeken Başkan Kadıoğlu, "Günde 15 adet ruhsat veriyoruz. Esenyurt'ta iş imkanları da kentsel dönüşüm sayesinde artmaktadır. Esenyurt bu dönemde yeni proje ve hizmetlerimiz ile gelişmiş, kentleşmiş büyük bir ilçe olacaktır" diye konuştu.

Trabzon Arsin Dernek Başkanı Haydar Yazıcı ise, "Esenyurt belediye başkanımız sayın Necmi Kadıoğlu'na ve değerli hemşerilerime katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Dernek merkezimiz tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trabzon Arsin Derneği Esenyurt'ta Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement