Trabzon Bakan Soylu, Araklı'da Toplu Açılış Yaptı - Son Dakika
Güncel

Trabzon Bakan Soylu, Araklı'da Toplu Açılış Yaptı

Trabzon Bakan Soylu, Araklı\'da Toplu Açılış Yaptı

Bakan Soylu, Araklı'da toplu açılış yaptıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Araklı İlçesi'nde hizmete giren bazı yatırım ve tesislerin açılışını gerçekleştirdi, yapımı planlanan diğer yatırımların da temelini attı.

04.06.2016 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Soylu, Araklı'da toplu açılış yaptı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Araklı İlçesi'nde hizmete giren bazı yatırım ve tesislerin açılışını gerçekleştirdi, yapımı planlanan diğer yatırımların da temelini attı. Atatürk Ortaokulu bahçesinde düzenlenen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplu açılış töreninde geniş güvenlik önlemleri alındığı, tören alanını cepheden gören binaların çatısında otomatik tüfekli polislerinin yer aldığı gözlendi.

TÜRKİYE DARBECİLERİN, VESAYET ODAKLARININ YÖNETTİĞİ TÜRKİYE DEĞİL

Törende konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, yine Almanya'nın Ermenistan ile ilgili kararı konusundaki tepkilerini dile getirdi ve şunları söyledi

Ey Almanya, sözde soykırım iddialarını istediğiniz kadar onaylayın. Bu sizin insan yakan fırınlarınızın üstünü örtmez. Bu ikicilik tavrı asla kabul etmiyoruz. Tarihi siyasete malzeme etmeye, tarihler üzerinden devletlere ayar vermeye çalışan anlayışı elimizin tersiyle itiyoruz. Hiç kimse Türkiye'yi vize muafiyetiyle ve sözde soykırım iddiasıyla dizayn edemez, korkutamaz ve sindiremez. Türkiye darbecilerin, vesayet odaklarının yönettiği Türkiye değil. Gerçekten Cumhur'un yönettiği bir Türkiye vardır ve batı dünyası buna alışmalıdır. Yeni yatırımları gerçekleştirmek, yeni anayasa yapmak ve hepinizin huzurunda söylüyorum, Başkanlık sistemine gelmek ve Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan yapabilmekle hep beraber mümkün olacaktır. Türkiye büyüyor, gelişiyor ve lideri Recep Tayyip Erdoğan'la dünyada hak ettiği yeri alıyorö dedi.

NE TAYYİP ERDOĞAN'I TANIDILAR, NE BU AZİZ MİLLETİ

Başkanlık sistemi ile Türkiye'yi bir araya getireceklerini kaydeden ve teröre müsamaha etmeyeceklerini dile getiren Bakan Soylu, şöyle konuştu Onları açtıkları hendeklere, çukurlara doldurduk, doldurmaya da devam edeceğiz. Teröre müsamaha edeceğimiz her hangi bir süreç söz konusu değildir. Bizi kardeşlerimizden ve topraklarımızdan ayıramayacaklar. İnşallah, yeni ve bizim değerlerimizi ortaya koyan anayasamızla, inşallah yeni hükümet sistemimizle, başkanlık sistemimizle birlikte daha iyi noktaya geleceğiz. Onlar bu sancıları artırıyorlar ki biz vazgeçelim. Ne Tayyip Erdoğan'ı tanıdılar, ne bu aziz milleti tanıdılar. Ne de inatlaşmak için Trabzonluları tanıdılar. Başkanlık sistemiyle de inşallah Türkiye'yi bir araya getireceğiz. Göreceksiniz, ülkenin zenginliği ve istikrarı çok daha iyi bir noktaya gelecek.

Bakan Soylu, konuşmasının ardından beraberindeki protokolle birlikte kurdele keserek toplu açılışı yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon Bakan Soylu, Araklı'da Toplu Açılış Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement