Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Açıklaması

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Açıklaması

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka ilçesinde son üç yılda önemli yol çalışmalarına imza attıklarını bildirdi.

22.03.2017 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka ilçesinde son üç yılda önemli yol çalışmalarına imza attıklarını bildirdi.

Başkan Gümrükçüoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, belediye meclis üyeleri ve ilçe mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldiğini belirtti.

Maçka'da önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Gümrükçüoğlu şöyle devam etti:

"İmkanlar sınırlı olmasına karşın ihtiyaçlar sınırsız. Trabzon tarihinin en büyük bütçeli yol çalışmasını geçen yıl gerçekleştirdik. İnşallah bu yıl da mevsim şartlarına göre nisan ayı gibi sahadaki yoğun çalışmalarımıza başlayacağız. Maçka'da son üç yılda önemli yol çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarımıza bu yıl da devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak kalıcı çalışmalara imza atıyoruz.

Beton ve asfaltlamada son derece titiz davranıyoruz. Yaptığımız yolun kanavasını, gerekliyse sanat yapısını, yine gerekliyse korkuluğunu yapıyoruz. Bu şekilde her yıl tekrarlayacağımız çalışmalarla ilçelerimizdeki yol sorunlarını ortadan kaldırıyoruz."

Gümrükçüoğlu, büyükşehir statüsündeki illere verilen maliye paylarının 16 Nisan'daki halk oylamasının ardından yeniden düzenleneceğini anımsatarak şunları kaydetti:

"Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım bunun sözünü bizlere verdi. Geçtiğimiz hafta şehrimizi ziyaret eden Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli de bu konuyla ilgili gerekli hazırlığın yapıldığını söyledi.

İnşallah bu düzenlemenin yapılmasıyla gelirimiz artacak ve bu geliri sahaya daha fazla hizmet olarak yansıtacağız. Böylece hep birlikte daha büyük çalışmalara imza atacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement