Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kurumlarına Destek Olmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kurumlarına Destek Olmaya Devam Ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kurumlarına Destek Olmaya Devam Ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, eğitime destek olmaya devam ediyor.

13.12.2015 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, eğitime destek olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Arsin Anadolu Lisesi'nin bahçeleri asfaltlandı.

Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nuri Kamçı, Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim kurumlarına destek vermesinin eğitim camiasında büyük memnuniyetle karşılandığını ifade ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti. Kamçı, "Okulumuzun bahçesinin asfaltlanmaya ihtiyacı vardı. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi'ne yazı gönderdik ve Belediye Başkanımızla da görüştük. Başkanımız kısa sürede bu işin yapılacağını söyledi ve gerçektende kısa sürede bu iş yapıldı. Okulum, öğrencilerim ve veliler adına Sayın Başkanımıza, bu çalışmayı yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah (c.c.) razı olsun. Büyükşehir Belediyesi her zaman yanımızda olmuştur. Bundan 20 gün öncede Büyükşehir Belediyesi ekipleri okulumuza gelerek bahçe düzenlememizi yaptılar. Tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede eğitimin önemine dikkat çekerken, "Elimizde olan tüm imkanları öğrencilerimiz için seferber ederiz. Çünkü eğitim bir toplumun olmazsa olmazıdır. Toplumlar ancak eğitim ile istenilen başarıları elde edebilirler" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kurumlarına Destek Olmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement