Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Şalpazarı İlçesinde İftar - Son Dakika
Yerel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Şalpazarı İlçesinde İftar

Trabzon Büyükşehir Belediyesi\'nden Şalpazarı İlçesinde İftar

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası bu kez Şalpazarı ilçesinde kuruldu.

09.07.2015 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası bu kez Şalpazarı ilçesinde kuruldu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iftar programı öncesi Şalpazarı'nda ziyaretlerle bulunarak esnafın sorun ve isteklerini dinledi, Ramazanlarını tebrik etti.

Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen ve vatandaşların yoğun katılımla birlikte oruç açtıkları programa Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Seyfullah Kınalı, AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Şalpazarı Belediye Başkanı Kurukız burada yaptığı konuşmada vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. Kurukız, "Büyükşehir Belediyemizin ilçemizde tertip etmiş olduğu bu güzel birliktelik ve kaynaşma iftarına hepiniz hoş geldiniz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Gümrükçüoğlu'na Şalpazarı'nı unutmayıp bizleri buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir ramazan ayı geçiriyoruz. Sayın Başkanım Şalpazarı sizleri seviyor" dedi.

Yoğun katılımlarından dolayı Şalpazarlılara teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Trabzon'da ramazan barıştır, kardeşliktir, birbirimize merhamet göstermektir, kırgınlıkların kaldırıldığı ve kucaklaştığımız mübarek aydır mesajını Türkiye'ye, İslam alemine ve insanlığa buradan en güzel şekilde veriyoruz. Evlerimizde iftar yapabilecek olduğunuz halde zamanlarınızı ayırdınız ve davetimize icabet ettiniz. Bu iftara büyük ilgi gösteren Şalpazarlı vatandaşlara teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu, "İnşallah bu memlekete hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Hiçbir ayrım gözetmeksizin herkesi kucaklayacağız. Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte yol, su, kanal ne büyük problemlerimiz varsa bize sadece zaman tanıyın, etap etap sizlerle birlikte Şalpazarı'mızı geliştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını istediklerini belirten Gümrükçüoğlu, "Bu vesile ile de diyoruz ki dünyada da buradaki gibi kardeşlik olsun. Müslüman coğrafyasında akan kanlar dursun. Dünyada Müslüman olmayan insanlara da zulmedilmesin. Barışın, kardeşliğin hakim olduğu bir dünya istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler iftardan sonra ilçede ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla çay için sohbet etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Şalpazarı İlçesinde İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement