Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin İftar Programları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin İftar Programları Sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi\'nin İftar Programları Sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilçelerdeki iftar programlarını sürdürüyor.

08.07.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilçelerdeki iftar programlarını sürdürüyor.

Arsin'de düzenlenen ve büyük bir katılımın olduğu iftarda Arsin'lilerle birlikte oruç açan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon olarak birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir Ramazan ayı yaşamanın mutluluğu ve sevinci içerisinde olduklarını kaydetti.

Arsin Sahil Parkı'nda düzenlenen iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak vatandaşlara "Hayırlı Ramazanlar" temennisinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, "Bu mübarek ayda Arsinliler'le birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 'Trabzon'da ramazan barıştır, kardeşliktir, hoşgörüdür, bir ve beraber olmaktır' mesajını en güzel şekilde hep beraber veriyoruz. 'Ne varsa iyilikte var' anlayışının bu mübarek ayda ve diğer aylarda da olmasını Allah'tan diliyorum. Dünya coğrafyasında tüm insanlığın barış ve kardeşlik içinde yaşamasını Müslümanlar olarak temenni ediyoruz" ifadelerini kulandı.

Cumhurbaşkanlığına aday olan Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Trabzonlular'a sevgi, saygı ve selamlarını ileten Başkan Gümrükçüoğlu, sahilde yapılan parkın Arsin'e kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin İftar Programları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement