Trabzon Büyükşehir Standı Ziyaretçi Akınına Uğruyor. - Son Dakika
Yerel

Trabzon Büyükşehir Standı Ziyaretçi Akınına Uğruyor.

Trabzon Büyükşehir Standı Ziyaretçi Akınına Uğruyor.

Ankara’da Trabzon Vakfı tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri olanca hızıyla devam ediyor.

21.02.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da Trabzon Vakfı tarafından bu yıl 9.'su düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri olanca hızıyla devam ediyor.

19 Şubat'ta başlayan etkinliklerde yerini alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin standı, Başkent'teki Trabzonluların akınına uğruyor. Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da gerçekleştirdiği kültürel faaliyetlerle takdir toplarken, Belediye'nin standına gelen vatandaşlar Trabzon'da yapılan çalışmalar hakkında detaylı şekilde bilgi edinme şansını da elde ediyor.

BÜYÜKŞEHİR TİYATROSU VE HAMSİ MASKOTU

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirilen etkinliklerin 3. gününde Trabzon Büyükşehir Belediyesi tiyatrosu salonda coşkulu anların yaşanmasına sebep oldu. Davul zurna eşliğinde stantları tek tek gezerek söylediği manilerle bir geleneği yaşatan Büyükşehir Belediyesi tiyatrosu, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Etkinlikle kapsamında Büyükşehir Belediyesi tiyatrosunun sergilediği oyun da beğeni ile takip edildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin standında bulunan hamsi maskotu da vatandaşların ilgi odağı oldu. Etkinliklere gelen vatandaşlar hamsi maskotuyla fotoğraf çekilmek için sıraya girerken Büyükşehir'in standında yoğun anlar yaşandı.

Büyükşehir Belediyesi'nin standında Trabzon'da yapılan çalışmalar da Başkent'teki Trabzonlulara ayrıntılı şekilde aktarıldı. Başta Akyazı'daki stadyum olmak üzere Trabzon'da gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmekte olan çalışmaları yakından takip eden gurbetteki Trabzonlular, Trabzon'a geldiklerinde şehirde yaşanan değişimi net olarak görme fırsatı bulduklarını ifade ederken yapılan çalışmalardan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Trabzon'da yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarının kendilerini gururlandırdığını ifade etiler.

Ankara'da 19 Şubat'ta başlayan Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri 22 Şubat akşamı tamamlanacak. Etkinliklerin ilk gününden itibaren salonda yerini alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, etkinlikler tamamlana kadar her alanda hizmetini ve çalışmalarını sürdürecek. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon Büyükşehir Standı Ziyaretçi Akınına Uğruyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement