Trabzon - Buzlu Yolda Mucize Eseri Ölümden Döndüler - Son Dakika
Güncel

Trabzon - Buzlu Yolda Mucize Eseri Ölümden Döndüler

Trabzon - Buzlu Yolda Mucize Eseri Ölümden Döndüler

Buzlu yolda mucize eseri ölümden döndülerTrabzon'da önceki gün etkili olan buzlanma nedeniyle bir öğrenci servisi aracı kontrolden çıkarak kaydı, aracın önünde kalan 3 kişi adeta mucize eseri ölümden kurtuldu.

09.12.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buzlu yolda mucize eseri ölümden döndüler

Trabzon'da önceki gün etkili olan buzlanma nedeniyle bir öğrenci servisi aracı kontrolden çıkarak kaydı, aracın önünde kalan 3 kişi adeta mucize eseri ölümden kurtuldu. Kaza anı güvenlik kamerası ile kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre olay Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesi Yeşilköy mevkiinde önceki gün yaşandı. Sabah saatlerinde Vatan Caddesi'nden aşağı doğru yürüyen biri kadın 3 kişi, arkadan gelen 61 S 1277 plakalı öğrenci servisi midibüsünün buzla kaplı yolda kayarak kontrolden çıkmasıyla büyük tehlike yaşadı. Aracın üzerlerine doğru geldiğini fark eden bir genç geri doğru kaçarak kurtulurken, diğeri de yol kenarındaki duvarın üzerine çıkıp, demir parmaklıkların üzerinden atlayarak kurtulmayı başardı. Son anda duvarın arkasına geçen kadın da otobüsün altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Midibüs, yaşanan olay sonrasında sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi yoluna devam ederek uzaklaştı.

Kaza anı, bir apartmanın güvenlik kameralarıyla saniye saniye kayıt edildi ve sosyal medyada paylaşıldı.

Güvenlik kamerası görüntüsü

------------

Kaza anı

Haber: Osman ŞİŞKO/ TRABZON (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon - Buzlu Yolda Mucize Eseri Ölümden Döndüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement