Trabzon CHP'de Gövde Gösterisi - Son Dakika
Politika

Trabzon CHP'de Gövde Gösterisi

Trabzon CHP\'de Gövde Gösterisi

TRABZON (İHA) – CHP, Trabzon’da milletvekili adayları ile birlikte kente ilişkin projelerini açıkladı.

29.04.2015 23:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRABZON (İHA) – CHP, Trabzon'da milletvekili adayları ile birlikte kente ilişkin projelerini açıkladı.

CHP Trabzon İl Teşkilatı, 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda milletvekili adayları ile birlikte Trabzon'a ilişkin projelerini açıkladı. Programa CHP Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi de katıldı. Müzik eşliğinde başlayan programda gençler, 'Milletçe alkışlıyoruz' kampanyasına destek vererek kısa süreli alkış eyleminde bulundular. Daha sonra CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ve milletvekili adayları salondakileri selamladı. Hamzaçebi yaptığı konuşmada, "Artık bu tek adam olgusunun olmamasını istiyorum. Bunu sadece Trabzonlular'dan değil, bütün Türkiye'deki örgütlerimizden duyuyoruz. 13 yıldır bu iktidara umut bağlayan vatandaşlarımızın 'yeter artık' isyanlarını duyuyorum. Artık vatandaşlarımız değişim istiyor ve demokratik, özgürlükçü bir düzenin kurulmasını istiyor. Geriye bakıp 13 yılı değerlendirdiğimizde insanımızın geleceğe umutla baktığını söylemek mümkün değildir" dedi.

"ÇIKACAK BALKON BULAMAYACAKLAR"

Hamzaçebi, sözlerine şöyle sürdürdü:

"Her seçimde zafer kazanmış gibi balkon konuşması yaptılar. Ama balkonda konuşulanlar balkonda kaldı, balkondan indikten sonra kavgalar çıktı. Önemli bir seçime doğru gidiyoruz. Biliyorlar ki 276'nın altına iniyorlar. CHP, bu seçime büyük iddialarla hazırlanıyor. Maliye Bakanı bile projelerin iyi olduğunu söylüyor. Şimdi bizi tartışıyor, bizi konuşuyorlar. Emeklilerimiz artık bayramları bayram gibi yaşayacak. 13 yıldır halkın arasında dolaşmayı unutanlara karşılık biz unutmadık. Otellerin kırmızı halılarında gezmekten halkı unuttular. Halkımız en temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Bir takım yardımlar yapıyorlar ama bunlar yeterli değil. Hayırsever devlet değil, sosyal devlet olmak gerekir. İşçi kardeşlerimize kadro diyoruz. Kaynak, Türkiye Cumhuriyeti'nde bulunur. Kimsenin endişesi olmasın. 7 Haziran akşamı çıkacak balkon bulamayacaklar" diye konuştu.

"6 OKÇULAR BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ"

CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Haluk Pekşen ise, "Türkiye'ye bir söz verdik. Bundan bir ay sonra Trabzon, CHP'yi konuşacak. Ama iki ay sonra Türkiye CHP'yi konuşacak. Size verdiğimiz sözleri tuttuk mu, Trabzon ve Türkiye CHP'yi konuşuyor mu? Bu hafta hiçbiri uyuyamayacak. Bu çıta öyle bir yere koyuldu ki. Bu çıtayı o Süleyman ve onun yanındakiler hayal bile edemez. Buraya gelirken yüreğim dolu dolu geldim. Genel Başkanımız, bana o Adalet Bakanlığı'nı verirse. Hani o Trabzonspor- Fenerbahçe maçında çatılara keskin nişancı yerleştiren o vali var ya, Sürmene'de Fenerbahçe'ye kumpas kuranlara destek veren vali var ya, ben onlara bunun hesabını soracağım. Bundan sonra 6 okçular tamam bitti demeden kimse bitti diyemez, tarih böyle yazılır. Trabzon'da diyorlar ki, CHP iki yapar, şimdi CHP birinci parti olacak diyorlar. CHP 6 yapmazsa başarı değildir. Ben yarın sabah 6'da meydanlardayım" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Trabzon CHP'de Gövde Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement