Trabzon'da 5 Haziran Çevre Günü Kutlamaları Piknikle Başladı - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da 5 Haziran Çevre Günü Kutlamaları Piknikle Başladı

Trabzon\'da 5 Haziran Çevre Günü Kutlamaları Piknikle Başladı

Trabzon’da 5 Haziran Çevre Günü kutlamaları kapsamında bir dizi etkinlik düzenleniyor.

02.06.2016 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da 5 Haziran Çevre Günü kutlamaları kapsamında bir dizi etkinlik düzenleniyor.

Vatandaşların çevre konusunda bilinçlendirilmelerini ve çevreye karşı olan duyarlılıklarının daha da geliştirilmesi amacıyla yapılacak etkinlikleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ortahisar Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdürlüğü Trabzon Şube Müdürlüğü ortaklaşa gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda ilk etkinlik Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sera Gölü Tabiat Parkı'nda yapılan piknikle başladı. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kul, Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cahit Gülbay, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Trabzon il Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Fatih Erol, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Pikniğe katılan vatandaşlara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından köfte-ekmek ve çeşitli içecekler ikram edildi. Büyükşehir Belediyesi ise pikniğe katılan vatandaşlara tişört ve şapka hediye etti.

Etkinliğe katılan bazı vatandaşlar rekreasyon içerisinde bulunan barbekülerde mangal yapmanın keyfini çıkardı. Piknik alanını gezen Vali Öz ve beraberindekiler vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Daha önce duyurusu yapılan 88. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinin piknikte yapacakları müzik gösterileri Ağrı Doğubeyazıt'ta askerlik görevini yaparken nöbet esnasında kalp krizi geçirmesi sonucunda şehit olan Trabzonlu Er İsa Ergin'in cenazesi dolayısıyla iptal edildi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon'da 5 Haziran Çevre Günü Kutlamaları Piknikle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement