Trabzon'da Minibüs Otomobile Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da Minibüs Otomobile Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Trabzon\'da Minibüs Otomobile Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Trabzon'da bir kargo şirketine ait minibüsün otomobile çarptığı kazada karı koca öldü, çocukları ise yaralandı.

19.08.2014 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da bir kargo şirketine ait minibüsün otomobile çarptığı kazada karı koca öldü, çocukları ise yaralandı

Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 FG 9220 plakalı bir kargo şirketine ait minibüs, Karadeniz Sahil Yolu'nun sanayi sitesi mevkisinde aynı yöne giden İmdat Uzun (51) yönetimindeki 61 KE 479 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada, otomobil sürücüsü ile eşi Saniye Uzun (50) yaralandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin araçtan çıkardığı sürücü ve eşine 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerinde müdahalede bulundu.

Ağır yaralı Uzun çifti Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İmdat ve Saniye Uzun hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobilde bulunan 19 yaşındaki kızları Esra Uzun ise KTÜ Farabi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bu arada, kaza sonrası araç trafiğine kapanan ve yoğunluk yaşanan Karadeniz Sahil Yolu ekiplerin çalışmasıyla normale döndü.

Öte yandan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyareti öncesinde güzergahtan geçen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da kazayla ilgili emniyet yetkililerinden telefonla bilgi aldığı öğrenildi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon'da Minibüs Otomobile Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement