Trabzon'da Okullara Kar Tatili - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Okullara Kar Tatili

Trabzon’da kar yağışı nedeniyle 5 ilçenin tamamında, 4 ilçede de taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildi.

15.12.2016 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da kar yağışı nedeniyle 5 ilçenin tamamında, 4 ilçede de taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildi.

Konuyla ilgili Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Olumsuz Hava ve yol şartları nedeniyle 15.12.2016 Perşembe günü Düzköy, Köprübaşı, Hayrat, Şalpazarı ve Tonya ilçelerinde tüm okullar; Akçaabat ilçesinde Ağçlı, Aydın, Sebat İlk ve Ortaokulları ile Meşe, Darıca, Mersin Kaleönü, Hasan Saka İlk ve ortaokullarına taşınan öğrenciler; Beşikdüzü ilçesinde Ahmet Gün Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokuluna yapılan taşıma hariç ilçe merkezine taşınan öğrenciler; Of ilçesinde taşımalı eğitim kapsamında taşıma merkezi okullara taşınan öğrenciler; Vakfıkebir ilçesinde Çavuşlu, Deregözü, Ballı, Fevzi İlk ve Ortaokulları ile taşıma merkezi okullara taşınan öğrenciler için eğitim-öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir" denildi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Okullara Kar Tatili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement