Trabzon'da Oruçlar Yetimlerle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da Oruçlar Yetimlerle Açıldı

Trabzon\'da Oruçlar Yetimlerle Açıldı

Trabzon şehir merkezi ve ilçelerde dün akşam belediyelerin iftar sofralarının konuğu yetim vatandaşlardı.

03.07.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon şehir merkezi ve ilçelerde dün akşam belediyelerin iftar sofralarının konuğu yetim vatandaşlardı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, EYOF Parkı'nda düzenlenen iftar programında yetimlerle bir araya gelerek oruç açtı. AK Parti Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve meclis üyelerinin katıldığı iftar programında ASFA Temiz kalpler İlahi Korosu'nun seslendiği ilahiler beğeni topladı. Engelli vatandaşların da yer aldığı iftar programında bir konuşma yapan Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir olarak her zaman yetim ve öksüzlerin yanlarında olduklarını ifade etti. Konuşmasında yetimlere yardım etmenin ve onların haklarını koruyup gözetmenin önemine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, "Yetimlerden hepimiz sorumluyuz anlayışı ile dünyada harpler olmamasını arzu ediyoruz ki, ölümlerle birlikte yetimlerimiz ve öksüzlerimiz olmasın. Bu vesile ile dünyada akan kanın durmasını ve zulümlerin sona ermesini temenni ediyoruz. Bundan sonra da inşallah daha fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Hep birlikte mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmayı Allah'tan diliyoruz" diye konuştu.

Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu da konuşmasında, "Bu akşam da yetimlerimizle beraberiz, engellilerimizle beraberiz. Engellilerimizle ve yetimlerimize daha iyi hizmet etme imkanını İnşallah Rabbim bizlere nasip eder" ifadelerini kullandı.

İftar programı yapılan yemek duası ve yetimlere hediyelerinin dağıtılması ile son buldu.

Öte yandan Maçka başta olmak üzere Trabzon'daki diğer ilçe belediyeleri tarafından da yetimlere yönelik iftar programları düzenlendi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon'da Oruçlar Yetimlerle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement