Trabzon'da "Şike Paneli" Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da "Şike Paneli" Yapıldı

Trabzon\'da "Şike Paneli" Yapıldı

Trabzonsporlu bir taraftar grubunun, futbolda şike operasyonuyla ilgili düzenlediği "Asla Geri Durma" adlı panel yapıldı.

04.07.2014 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonsporlu bir taraftar grubunun, futbolda şike operasyonuyla ilgili düzenlediği "Asla Geri Durma" adlı panel yapıldı.

Akçaabat Erol Günaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Maçka Kaymakamı Alper Balcı, eski Trabzonspor Kulübü yönetiçileri ve taraftarlar katıldı.

Trabzonspor'un 3 Temmuz şike sürecinde avukatlığını yapan Nusret Yılmaz ve Hakan Orhan'ın konuşmacı olarak katıldığı panelin açılışında konuşan Canalioğlu, Trabzon insanının 2010-2011 kupasının ardında topyekün durduğunu belirterek, bundan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Hakan Orhan, Trabzonspor'un sadece Fenerbahçe'ye karşı mücadele etmediğini savunarak, "Sadece Fenerbahçe'ye karşı mücadele etmiş olsaydık, geçmişte nasıl sahada bileklerini büküp şampiyonluklar yaşamışsak yine aynısını gerçekleştiririz ama karşımızda siyaset, sermaye, para, güç var, kısacası günümüzde tapılan ne varsa hepsi bizim karşımızda" dedi.

Nusret Yılmaz ise Türkiye'de son yıllarda bir değişim olduğunu ifade ederek, "Türkiye hukuk anlamında maalesef sıkıntılarını henüz atlatamadı. Biz her daim, her yerde hukukun üstünlüğü kavramına işaret ederken, bu ülkede bunun işaretlerini görmenin sevincini yaşarken, bu olay geldi, önümüze tosladı. Bizim derdimiz Aziz Yıldırım, Ahmet-Mehmet değil. Eylemi gerçekleştiren kimse, yaptığı eylemin cezasını çekmesidir. Bu eylem bize karşı yapıldığı için elbette daha hassasiyet gösteriyoruz ama olması gereken o işlemin infaz edilmesidir" diye konuştu.

Verdikleri mücadelenin, kupa mücadelesi olmadığını kaydeden Yılmaz, şunları söyledi:

"Başkalarının hüznü üzerine mutluluk inşa edecek insanlar değiliz ama bu eylem sportif anlamda, ceza anlamında, uluslararası alanda sıfır tolerans ile karşılanan bir eylemin karşılığı ise bunun mücadelesini büyük kulüp adına vermemiz gerektiği düşüncesindeyiz. Biz baştan beri maalesef Avrupa'ya adaleti öğreten bir neslin torunları olarak, bu işin neticesinin Avrupa'dan geleceğini düşündük. TFF'nin kuruluş yapısı, kurullarının oluşturulması göz önüne alındığında istenilen neticenin elde edilmesinde şüphelerimiz vardı. Süreç bunu haklı gösterdi." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon'da 'Şike Paneli' Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement