Trabzon'da, Silah Zoruyla Yiyecek Alan PKK'lılara Yönelik Operasyon Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da, Silah Zoruyla Yiyecek Alan PKK'lılara Yönelik Operasyon Başlatıldı

Trabzon\'da, Silah Zoruyla Yiyecek Alan PKK\'lılara Yönelik Operasyon Başlatıldı

Trabzon'un Hayrat İlçesi'nde PKK'lıların HES inşaatına malzeme götüren kamyondaki yiyecekleri silah zoruyla aldıkları ihbarı üzerine güvenlik güçleri bölgede operasyon başlattı.

29.08.2016 23:39  Güncelleme: 00:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayrat ilçesi Cinüs Yaylası'nda bugün öğle saatlerinde bölgedeki bir HES inşaatına malzeme götüren kamyon, arıza yaptı. Araçtan inen sürücü Musa Kaya, kendi imkanlarıyla arızayı gidermek için çalışırken, aniden çevresinde ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan, siyah giysili 7 kişi belirdi.

SİLAH ZORUYLA YİYECEKLERİ ALDILAR

Bölgede aranan PKK'lı teröristler olduğu tahmin edilen grup, silah zoruyla araçta bulunan yiyecekleri aldı, ardından da ormanlık alana girerek uzaklaştı.

İHBAR ÜZERİNE OPERASYON BAŞLATILDI

Sürücü Musa Kaya'nın ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve Özel Harekat ekipleri sevk edildi. PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla bölgede başlatılan operasyonların devam ettiği belirtildi.

SICAK TEMAS KURULDUĞU İDDİASINA YALANLAMA

Akşam saatlerinde bazı internet sitelerinde Trabzon- Rize sınırında PKK'lı teröristlerle sıcak çatışma yaşandığı iddiasının yer almasının ardından Trabzon ve Rize Valliliklerinden açıklama yapıldı.

"ÇATIŞMA HABERİ GERÇEK DIŞI"

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Trabzon-Rize sınırında teröristlerle çatışma çıktığı yönünde haberlerin doğru olmadığını belirtti. Bektaş, açıklamasında, "Bu haber doğru değil. Bir ihbar vardı, araştırıldı ve doğru olmadığı anlaşıldı." ifadelerini kullandı.

Trabzon Valiliği de "Bazı sosyal medya ve basın kuruluşları haber sitelerinde 29 Ağustos Pazartesi akşamı yer almaya başlayan, Trabzon- Rize sınırında teröristlerle çatışma çıktığı yönünde haberler doğru olmayıp, gerçek dışıdır." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da, Silah Zoruyla Yiyecek Alan PKK'lılara Yönelik Operasyon Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement