Trabzon'daki Silahlı Kavga - Son Dakika
Güncel

Trabzon'daki Silahlı Kavga

Trabzon\'daki Silahlı Kavga

Trabzon’un Sürmene ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda silahla vurularak yaralanan 4 kişiden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, biri polis tarafından vurulan 3 kişinin tedavileri ise sürüyor.

13.11.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Sürmene ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda silahla vurularak yaralanan 4 kişiden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, biri polis tarafından vurulan 3 kişinin tedavileri ise sürüyor.

Olay ilçe merkezinde sabah saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Evli çift olan M.A. ve G.A. ile M.T. bugün sabah saatlerinde Sürmene İlçe Polis Karakolu'na gelerek birbirlerinden şikayetçi oldular. Şikayetçi olan taraflar ardından karakolun karşısındaki parkta tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada M.A., önce M.T.'yi ardından ise eşi G.A.'yı silahla vururken, olayı ayırmak için çevreden gelen Ü.O. da silahtan çıkan kurşunların hedef oldu. Çıkan silah sesleri üzerine parka koşan bir polis memuru da olayı gerçekleştiren M.A.'yı ayağından ve kolundan vurarak etkisiz hale getirdi. Olayda ağır yaralanan M.T. kaldırıldığı Sürmene Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trabzon'daki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement