Trabzon'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Trabzon'dan Kısa Kısa

Trabzon’un Arsin ilçesinde dilencilik yaparken yakalanan şahsın üzerinden 5 TL para çıkarken hakkında yapılan işlemin ardından 100 TL para cezasına çarptırıldı.

22.01.2015 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Arsin ilçesinde dilencilik yaparken yakalanan şahsın üzerinden 5 TL para çıkarken hakkında yapılan işlemin ardından 100 TL para cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Arsin İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ilçede dilencilik yaparken yakalanan P.H'nin üzerinde yapılan aramada 5 TL para çıktı. Daha sonra şüpheli P.H hakkında Kabahatler Kanunu'ndan 100 TL para cezası uygulanırken, üzerinden çıkan 5 TL'ye de kamu mülkiyetine geçirilmek üzere muhafaza altına alındı.

TAVUKLARINI YİYEN KÖPEĞİ TÜFEKLE VURDU

Trabzon'un Arsin ilçesinde bir kişi tavuklarını yiyen kangal köpeğini tüfekle vurarak öldürdü. Edinilen bilgiye göre, H.K isimli şahıs market deposunda bekçi olarak bulundurulan kangal köpeği tavuklarını yediği iddiasıyla tüfek ile vurarak öldürdü.

Şüpheli H.K savcılık talimatıyla hakkında "Kişilere ait mala zarar verme ve kabahatler kanunu kapsamında ruhsatsız av tüfeği bulundurmak" suçundan işlem yapılırken daha sonra serbest bırakıldı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trabzon'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement