Trabzon İdmanocağı'nda Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Trabzon İdmanocağı'nda Yeni Sezon Hazırlıkları

Antrenör Yedidağ: "Kadromuzdaki oyuncuların uyumu açısından Trabzon'da voleybol turnuvası düzenlemek istiyoruz"

21.07.2014 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ne yükselen Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, kadrodaki oyuncuların uyumu açısından Trabzon'da voleybol turnuvası düzenlemek istediklerini söyledi.

Yedidağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige hazır ve iddialı başlamak istediklerini belirterek, "Geniş bir kadroya sahibiz. Kadromuz bu ligi kaldırabilecek kalitede. Üç ayrı kıtadan yabancı oyuncu transferlerimiz oldu. Hepsi ülkelerinin milli takımlarında oynuyor" dedi.

Kadrodaki oyuncuların uyumu açısından Trabzon'da voleybol turnuvası düzenlemek istediklerini ifade eden Yedidağ, "Şayet turnuvayı gerçekleştirebilirsek hem kadromuzdaki oyuncuların uyum sorununu aşmış hem de lige daha hazır başlarız. Liglerin başlamasına 10 gün kala bu turnuvayı hayata geçirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Yedidağ, 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapacakları tüm maçlarda taraftarlardan takımı yalnız bırakmamasını istediklerini de kaydederek, "Birlikten güç doğar. Taraftarlarımızın desteğine şiddetle ihtiyaç duyacağız. Dolu tribünler, takımımıza moral ve güç verecektir" dedi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzon İdmanocağı'nda Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement