Trabzon Valisi Öz'ün İncelemeleri - Son Dakika
Yerel

Trabzon Valisi Öz'ün İncelemeleri

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Sürmene ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

04.09.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Sürmene ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Öz, yeni atanan Kaymakam Oktay Erdoğan'ı makamında ziyaret ederek başarı diledi. Daha sonra Sürmene Belediyesine geçen Vali Öz, Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile bir araya geldi.

Üstün ile sohbet eden Öz, burada yaptığı konuşmada, Sürmene ilçesinin genel olarak eğitimde, sağlıkta, kültürde, sosyal hayatta, üretim ve ticarette önemli bir konuma geldiğini söyledi.

Öz, Sürmene'nin tarihi kültürel varlıklara da sahip bir ilçe olduğunu vurgulayarak, "İlçede tarihi konaklar, camiler ve benzer eserler mevcut. Bu kültür varlıklarının bazılarını restore edip turizmin hizmetine sunduk. Zaman içinde diğerlerini de restore ederek gelecek nesillere aktaracağız" dedi.

Sürmene'nin eğitim altyapısı bakımından da iyi durumda olduğunun altını çizen Öz, "Sürmene gerek fakültesi gerekse ilk ve orta öğretim altyapısıyla iyi seviyededir. Bu seviyeye gelmemizde, devlet yatırımlarının yanında hayırsever Sürmeneli iş adamlarımızın katkıları unutulmaz" diye konuştu.

Vali Öz, konuşmaların ardından yapımı devam eden anaokulu ile inşaatı bitmek üzere olan modern yurt binasında incelemede bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon Valisi Öz'ün İncelemeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement