Trabzonlular, Üzülmez'i Şölene Davet Etti - Son Dakika
Güncel

Trabzonlular, Üzülmez'i Şölene Davet Etti

Kocaeli ve Kartepe Trabzonlular Dernek Başkanları, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i, Trabzon'un Kurtuluş Şöleni'ne davet ettiler.

24.02.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Haay dee" diyerek Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun bu yıl 97. Yıl dönümü büyük bir organizasyonla kutlama hedefindeki Trabzonlular Dernekleri, il ve ilçe protokolünü bu coşkuya ortak olmaya davet ediyor. Önceki gün de Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i makamında ziyaret eden Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Sarısüleyman ve Kartepe Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Dilek, başkanın davetiyesini takdim ettiler.

Dernek başkanları 27 Şubat Cuma akşamı Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'ndaki "Trabzon'un Kurtuluş Şöleni" programı hakkında Başkan Üzülmez'i bilgilendirdiler. Kocaeli ve ilçelerinde yaşayan Trabzonluların coşkusuna ortak olmaya davet ettikleri Başkan Üzülmez'e davetiyesini de takdim eden dernek başkanları, "Hemşerilerimize yönelik geliştirdiğiniz projeler ve verdiğiniz hizmetleri yakından takdirle izliyoruz. Her zaman bizlerin yanında olan sizi, bu anlamlı organizasyonda da aramızda görmek isteriz" dediler.

Sivil toplum örgütlerini her zaman önemseyen ve onlarla iş birliğinde olmaya özen gösterdiklerini belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Birlik ve beraberliğin pekişeceği bu anlamlı programa katılmaktan mutluluk duyacağım. Kartepe'nin kültür mozağinin önemli taşlarından olan Trabzonlu hemşerilerimizin coşkusuna ortak eden bu nazik davetiniz için teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Trabzonlular, Üzülmez'i Şölene Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement