Trabzonspor, 9 Futbolcuyu Yollayamazsa Kasadan 40 Milyon TL Çıkacak - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, 9 Futbolcuyu Yollayamazsa Kasadan 40 Milyon TL Çıkacak

Trabzonspor, kadro dışı bıraktığı futbolculardan hiçbiri takımdan ayrılamazsa yeni sezonda kasasından 40 milyon TL kaybedecek.

25.07.2016 09:59  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da gündemde en önemli konularından biri de takımda düşünülmeyen isimler. Kadro dışı bırakılan ve kendilerinden kulüp bulmaları istenen futbolculardan İshak Doğan, Yatabare, Fatih Atik ve Aykut Demir takımdan ayrılırken geriye kalan 9 futbolcunun geleceği belirsizliğini koruyor.

TRABZON'DA ÇALIŞIYORLAR

Slovakya kampının ardından Macaristan'daki ikinci etap çalışmalarına da götürülmeyen Sefa Yılmaz, Luis Cavanda, Özer Hurmacı, Musa Nizam, Oscar Cardozo, Dame N'Doye, Douglas, Ferhat Yazgan ve Erkan Zengin hazırlıklarını Trabzon'da sürdürüyor. Fırtına'dan kazandıkları parayı karşılayacak bir takım bulamadıkları için bekleyişlerini sürdüren bu 9 ismin maliyetleri ise dudak uçuklatıcı.

KASADAN 12 MİLYON EURO ÇIKACAK

9 futbolcunun elde kalması halinde 2016-17 sezonunda Bordo-Mavili takımın kasasından yaklaşık 12 milyon Euro, yani 40 milyon 500 bin TL çıkacak. UEFA ile yapılan anlaşma gereği mali anlamda dikkatli davranmak zorunda kalan Trabzonspor yönetimi de bu oyuncuların bir an önce kendilerine kulüp bulmasını dört gözle bekliyor.

Trabzonspor, 9 Futbolcuyu Yollayamazsa Kasadan 40 Milyon TL Çıkacak

Son Dakika Spor Trabzonspor, 9 Futbolcuyu Yollayamazsa Kasadan 40 Milyon TL Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement