Trabzonspor'a Özer ve Mustafa Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'a Özer ve Mustafa Müjdesi

Trabzonspor\'a Özer ve Mustafa Müjdesi

Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, Mustafa Yumlu ve Özer Hurmacı'dan gelen haberlere sevindi.

15.10.2014 13:52  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Takımındaki sakat oyuncularının çokluğu nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor teknik direktör Vahid Halilhodziç, Mustafa Yumlu ve Özer Hurmacı'dan gelen haberlere sevindi.

Trabzonspor'un sezon başındaki hazırlık kampında sakatlandığı için bu sezon 9 resmi maçın hiçbirinde oynayamayan Özer Hurmacı'nın sakatlığının geçtiğinin bildirilmesi Halilhodziç'in yüzünü güldürdü. Özer'in bir an önce takıma dönmesi için tüm imkanların seferber edilmesini isteyen Boşnak çalıştırıcının orta sahadaki sorunu çözmeyi amaçladığı bildirildi.

UEFA Avrupa Ligi ön elemesindeki Rostov karşılaşmaları ve ligdeki Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarını oynadıktan sonra Çaykur Rizespor'la oynanan hazırlık maçında sakatlanıp son 6 resmi maçta forma giyemeyen Mustafa'nın da önümüzdeki günlerde takımla çalışmalara başlayabileceği belirtildi. Papadapoulos'un elmacık kemiğindeki sorun ve Aykut'un sakatlığı nedeniyle defansta alternatif sıkıntısı çeken Halilhodziç'in Mustafa Yumlu'nun da takıma dönmesiyle önemli ölçüde rahatlayacağı vurgulandı.

ŞİKEYE GAZETE İLANIYLA TEPKİ

Turkish Anti-Corruption Platform, bugün İsviçre'de Le Temps Gazetesi'ne Türkiye'deki şike faaliyetlerine UEFA'nın ve FIFA'nın henüz müdahale etmediği iddiasıyla 2 kuruluşu da göreve çağıran bir ilan yayınladı. İlanda UEFA'nın Fenerbahçe'yi iki yıl Avrupa kupalarından men ettiği, ancak ne UEFA ne FIFA'nın gerekli raporların bulunmasına rağmen kişilere ceza vermediği belirtildi. Bağımsız bir organizasyon olan Turkish Anti-Corruption Platform'un verdiği ilanın Türkçesi şöyle:

"Sayın UEFA Yetkilileri, Sayın FIFA Yetkilileri; CAS şunu söylemiştir: "Fenerbahçe, şikeden dolayı, UEFA kulüp turnuvalarından iki sene süresince ihraç edilmiştir. "Fakat, Türkiye Futbol Federasyonu UEFA ve CAS kararlarına uymayı reddetmiştir. Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'yi küme düşürmeyi reddetmiştir. UEFA Disiplin Müfettişinin; şikeye karışan şahıslara ceza verilmesini talep eden (3 1 Mayıs 2013 tarihli) raporuna rağmen, ne UEFA ve FIFA kişilere ceza vermiştir! Sonuç olarak: Şike faaliyetlerine karışan kişiler ve kulüplerin Türkiye Süper Ligi'nde mücadele etmesine müsamaha gösterilmektedir. UEFA ve FIFA sessizce izlemektedir. Neden? UEFA ve FIFA Tüzükleri'nin 2'nci maddesine göre, UEFA ve FIFA'nın amacı "Müsabakaların veya turnuvaların bütünlüğüne zarar verebilecek veya futbolun suiistimaline sebep olabilecek yöntem ve uygulamaları engellemektir." Futbol ailesi, UEFA ve FIFA'dan Türk futbolundaki şikeye karşı Sıfır Tolerans İlkesi'ni uygulamasını beklemektedir."

NEŞELİ ANTRENMAN

Trabzonspor, bu hafta sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Halilhodziç yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Onur ve Deniz ile milli takım kamplarında olan Medjani, Belkalem, Waris ve Yatabare katılmadı. Sakatlıkları nedeniyle Constant, Aykut, Özer, Mustafa Yumlu ve Yusuf ile milli takım kampından dönen Sefa ve Soner koşu yaptı, Musa Nizam ise salonda çalıştı. Kondisyon ağırlıklı antrenman öncesinde Vahid Halilhodziç, Mustafa Yumlu ile saha ortasında özel bir görüşme yaptı.

TERCÜMAN'A DAYAK!

Antrenmandan önce kaleciler, kendi aralarında topu düşürmeden sektirme yarışması yaptı. Kendisine atılan neredeyse bütün topları yere düşüren tercüman Sefer Asan, kaleciler Fatih Öztürk ve İbrahim Demir'in adeta hışmına uğrayarak bol bol sırtına vuruldu. Bu sırada grup, neşeli anlar yaşadı.

CONSTANT DÜZ KOŞUYA KATILDI

Sakatlığı nedeniyle geçen hafta antrenmanlara çıkamayan Kevin Constant, dün yapılan kontrollerinin ardından bu sabahki düz koşuya katıldı. Takım arkadaşları Kevin Constant'a büyük ilgi gösterirken, tecrübeli oyuncu da takıma dönmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'a Özer ve Mustafa Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement